vaihtoehtohoidot, kuten ayurveda ja vedapulse

Vedapulse Suomessa Ayurveda konsultaatio vedapulsen hinta

Vedapulse tulostaa terveystietoa, kuten esim. luontaistuotteet ja aromaterapia

Hei ! Olen fyysikko FK Kari Nokela ja myyn Vedapulsetuotteita Suomessa. kauppanimellä Ayurvedakonsultti Kari Nokela (tarkennan:tuo yllä oleva valokuva ei esitä minua). Vedapulse mittaa sydämen sähköistä ekg-toimintaa, analysoi ja tulostaa erittäin monenlaista terveystietoa. Toistaiseksi vain vaihtoehtohoidot eli ns. uskomushoidot, kuten ayurveda ja luontaistuotteet, ovat kuuluneet Vedapulsen ”omaan alueeseen”.  Lisätietoa minusta valikon kautta sivulla ”minä Kari Nokela + blogit”. Hinnoittelutiedot

Sydämen ekg signaali

Sydämestä tulevat sähköiset signaalit kertovat paljon.

Vedapulsekonsultaatio on tyynen rauhallinen 5 minuuttia kestävä ranteen sähköisen jännitteen mittaus. Jännite ohjataan elektrodien ja kytkentäyksikön kautta tietokoneeseen. Tämä jännite ajan funktiona kuvastaa sydämen sähköistä toimintaa (ekg). ekg:stä tietokone laskee mm. taajuusspektrin, jonka eri taajuusalueet vastaavat ayurvedan doshia vata, pitta ja kapha. Myös mm. kiinalaisen lääketieteen,  ravintoneuvonnan ja energiahoidon kuvaajia lasketaan samasta EKG:stä.  Jooganopettaja puolestaan hyötyy Vedapulsen jooga-asana-ohjeista. Laskettaessa muuttujia käytetään ”heart rate variability eli HRV” -menetelmää: sydämen syketaajuus ajan funktiona vaihtelee hieman koko ajan ja tämä hienoinen vaihtelu rekisteröidään sekä aikatasossa että taajuustasossa. (Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää? Älä Huoli. Mittaaminen on käytännössä helppoa ja ymmärrettävää.)

Kuinka luotettavia ovat Ayurvedan doshamittaukset Vedapulsella tehtynä verrattuna perinteiseen käsin tehtyyn pulssiluentaan?  (Vuosituhansien ajanhan Ayurvedamitaukset on suoritettu tunnustelemalla sormin ranteen pulssia). Tutkimuksissa 85% :ssa tapauksia molemmat mittausmenetelmät antoivat saman tuloksen. Miksi ei sitten sata prosenttia? On hyvin mahdollista, että käsin tehty mittaus on epätarkempi? Vaikea saada selvyyttä ilman perinpohjaista tieteellistä seurantaa.

Vaihtoehtohoidot Suomessa: esimerkki: Lainaus Katin kauneuskulman Vedapulse sivuilta: Ayurvedakonsultaatio

VedaPulse-mittari kertoo mitattavan henkilön sen hetkisen ayurvedisen tilan; vata-, pitta- ja kapha-tasapainon, kehon energiakeskusten Chakrojen tasapainon, kehon stressitilan, eri elementtien ja meridiaanien tasapainon sekä kehon osien toimintakyvyn. Mittaustulosten perusteella ohjelma antaa ohjeita elämäntavoista, ruoka-aineista ja mausteista, joiden avulla elimistön tilaa saa tasapainoitettua.

Pulssiluenta on kautta aikojen ollut yksi tärkeimmistä itämaisen lääketieteen diagnosointimenetelmistä. Mittauksessa yhdistyy länsimäinen teknologia itämaiseen lääketieteeseen.
Tiedemiehet ovat kehittäneet EKG-tutkimukseen perustuvan lääketieteellisen mittalaitteen aasialaisen lääketieteen ja kardiografian asiantuntija prof. Oleg Sorokin johdolla. Diagnoosi tehdään kummastakin ranteesta mitattavasta pulssista ja sydänkäyrästä. Mittaus vastaa ayurvedista pulssiluentaa.

Saat mukaasi ohjeet ja luentatulokset – ja ohjeet tasapainon lyötämiseksi.

Tulostaako Vedapulse suomenkielellä?

Valitettavasti kaikkia toimintoja ei olla ehditty kääntää suomen kielelle, mutta kaikkein tärkeimmät kohdat saat suomenkielisinä. Esimerkiksi ruoka-ainetulostukset ovat täysin suomennetut.

Voiko siitä saada sähköiskun?

Sähkö kulkee mittauksen aikana sydämestä ranteiden kautta kohti sähkötöntä kytkentäyksikköä ja sitä kautta tietokoneeseen. Ei toiseen suuntaan. Jos tietokoneeseen tulisi pahakin tekninen vika, ei siitä voi saada paristoa suurempaa jännitettä. Tietokone toimii 5 voltin jännitteellä.

Seuraavana on joukko esimerkkitulosteita alkaen ravintoneuvojan tarvitsemista.

Kun klikkaat kuvaa, pääset tutustumaan aiheeseen perusteellisemmin kansainvälisiltä sivuilta:

ohjeita ravintoneuvoja vedapulse
Ravintoneuvojalle suositellut ja ei-suositellut ruoka-aineet. Kuvassa vihreällä merkittyjä kannattaa syödä.
Ayurveda doshat vata pitta kapha

         Ayurvedan doshatolpat 3 kappaletta (vata keltainen. pitta punainen, kapha sininen). Kuvassa pittaongelma

Meridiaanit kiinalainen lääketiede
Meridiaanit kiinalaisittain
Vedapulse hieronta vyöhyketerapia

              Jalkapohjan vyöhykkeet. Vyöhyketerapia

Tiibetiläinen pulssidiagnoosi

Jo muinaisissa idän kulttuureissa tunnettiin terveydentilan määrittäminen sydämen toiminnan perusteella

lisäravinteet lisäravinnemyyjä vedapulse width=
Vedapulse auttaa valitsemaan luontaistuotteet. skip lisäravinteet 
Chakrat energiahoitaja Vedapulse

7:n tärkeimmän chakran tilat energiahoitajalle

Vedapulse tulostaa energiakeho energiahoitaja

Energiahoitaja hyötyy ihmisen energiakenttäkuvaajasta. Siitä näkyvät mm. eri elinten heikkoustilat.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close