vedapulse , täydentävät hoitomuodot , luontaistuotteet, akupunktio

Vedapulse info
 vedapulse konsultaatio luontaistuotteet sydämen
Vedapulse mittaa sydämen toimintaa

Vedapulse tulostaa terveystietoa, kuten esim. luontaistuotteet ja akupunktion ohjeet

Hei ! Olen fyysikko FK Kari Nokela ja käytän Vedapulsetuotteita Suomessa.  EN MYY! .(tarkennan:tuo yllä oleva valokuva ei esitä minua). Se mittaa mittaa sydämen sähköistä ekg-toimintaa, analysoi ja tulostaa erittäin monenlaista terveystietoa. Toistaiseksi vain luonnonmukaiset hoidot eli ns. uskomushoidot , kuten akupunktio, ja luontaistuotteet,  kuuluvat Vedapulsen “omaan alueeseen”.  Lisätietoa minusta ja yhteystiedot.

vedapulse suomessa ekg sydänsignaali
sydämen sähköinen signaali

Vedapulsekonsultaatio

on tyynen rauhallinen 5 minuuttia kestävä ranteen sähköisen jännitteen mittaus. Jännite ohjataan elektrodien ja kytkentäyksikön kautta tietokoneeseen. Tämä jännite ajan funktiona kuvastaa sydämen sähköistä toimintaa (ekg). ekg:stä tietokone laskee mm. taajuusspektrin, jonka eri taajuusalueet vastaavat ayurvedan doshia vata, pitta ja kapha. Myös mm. perinteisen kiinalaisen lääketieteen ( akupunktio ym.),  ravintoneuvonnan ja energiahoidon kuvaajia lasketaan samasta EKG:stä.  Jooganopettaja puolestaan hyötyy Vedapulsen jooga-asana-ohjeista. Laskettaessa muuttujia käytetään “heart rate variability eli HRV” -menetelmää: sydämen syketaajuus ajan funktiona vaihtelee hieman koko ajan ja tämä hienoinen vaihtelu rekisteröidään sekä aikatasossa että taajuustasossa. (Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää? Älä Huoli. Mittaaminen on käytännössä helppoa ja ymmärrettävää.)

Kuinka luotettavia ovat Ayurvediset doshamittaukset ?

Vedapulsella tehtynä verrattuna perinteiseen käsin tehtyyn pulssiluentaan?  (Vuosituhansien ajanhan Ayurvedamittaukset on suoritettu tunnustelemalla sormin ranteen pulssia). Tutkimuksissa 85% :ssa tapauksia molemmat mittausmenetelmät antoivat saman tuloksen. Miksi ei sitten sata prosenttia? On hyvin mahdollista, että käsin tehty mittaus on epätarkempi? Vaikea saada selvyyttä ilman perinpohjaista tieteellistä seurantaa.

Vedapulse Suomessa: Lainaus Katin kauneuskulman sivuilta:

VedaPulse-mittari kertoo mitattavan henkilön sen hetkisen ayurvedisen tilan; vata-, pitta- ja kapha-tasapainon, kehon energiakeskusten Chakrojen tasapainon, kehon stressitilan, eri elementtien ja meridiaanien tasapainon sekä kehon osien toimintakyvyn. Mittaustulosten perusteella ohjelma antaa ohjeita elämäntavoista, ruoka-aineista ja mausteista, joiden avulla elimistön tilaa saa tasapainoitettua.

Pulssiluenta on kautta aikojen ollut yksi tärkeimmistä itämaisen lääketieteen diagnosointimenetelmistä. Mittauksessa yhdistyy länsimäinen teknologia itämaiseen lääketieteeseen.
Tiedemiehet ovat kehittäneet EKG-tutkimukseen perustuvan lääketieteellisen mittalaitteen aasialaisen lääketieteen ja kardiografian asiantuntija prof. Oleg Sorokin johdolla. Diagnoosi tehdään kummastakin ranteesta mitattavasta pulssista ja sydänkäyrästä. Mittaus vastaa ayurvedista pulssiluentaa.

Saat mukaasi ohjeet ja luentatulokset – ja ohjeet tasapainon lyötämiseksi.

Linkkejä:

Elämän tarkoitus – Maharishi (tämä on cornerstone – postaus)

Satiiri kapulakielestä

EKG TEKNOLOGIA     ja Ayurveda

Karin “ukaasit” – maharishin myötävaikutuksella

Aman poistamisohjeet  (tämä on cornerstone – postaus)

Akupunktiota selittävä linkki

Mitä kaikkea akupunktiolla voidaan tehdä? Muun muassa kivun hoidossa.

Fysioterapia myös voi hyötyä Vedapulsesta.

Tulostaako Vedapulse suomenkielellä?

Valitettavasti kaikkia toimintoja ei olla ehditty kääntää suomen kielelle, mutta kaikkein tärkeimmät kohdat saat suomenkielisinä. Esimerkiksi ruoka-ainetulostukset ovat täysin suomennetut.

Voiko siitä saada sähköiskun?

Sähkö kulkee mittauksen aikana sydämestä ranteiden kautta kohti sähkötöntä kytkentäyksikköä ja sitä kautta tietokoneeseen. Ei toiseen suuntaan. Jos tietokoneeseen tulisi pahakin tekninen vika, ei siitä voi saada paristoa suurempaa jännitettä. Tietokone toimii 5 voltin jännitteellä.

Seuraavana on joukko esimerkkitulosteita alkaen ravintoneuvojan tarvitsemista.

Pääset halutessasi tutustumaan aiheeseen perusteellisemmin kansainvälisiltä sivuilta:


 

ohjeita ravintoneuvojalle
Vedapulse tulostaa Ruoka-aine -ohjeita ravintoneuvojalle

Ayurvedan doshat kertovat terveydestä
Ayurvedan doshatolpat kuvastavat terveyden osa-alueita. Kuvassa pittaongelma.

 

kehon 12 meridiaania akupunktio
Vedapulse tulostaa kiinalaiset meridiaanit mm. akupunktio käyttöön
Tiibetiläinen pulssidiagnoosi
Pulssin lukemisella on vuosituhantiset perinteet mm. Tiibetin alueella.

 


suositellut lisäravinteet lisäravinneneuvojalle
ravintoneuvojan tarvitsee vain lukea pulssi, jonka jälkeen avautuvasta “laatikosta” voi valita asiakkaalle sopivat lisäravinteet


bioenergiakuva kertoo chakrojen tilat
Vedapulse laskee 7:n tärkeimmän chakran tilat energiahoitajalle.

Satiiri lääketieteen eksaktiudesta

FACEBOOK-SIVUILLENI!! KLIKKAA

Twitter sivulleni

EKG HRV teknologia ja Ayurveda (tämä on cornerstone postaus)

Kategoriat:

luontaiset hoidot

ayur veda

Veda pulse

EKG HRV tekniikka

Tietosuojaasiat:

   Linkki tietosuoja-asioihin: