jyotish ja yhteystiedot

Vedapulse info >> Ayur veda ja ama >> Yhteystiedot ja Jyotish

 

 

 yhteystiedot vedapulse aina

akupunktio , ayurveda ja jopa jyotish ovat sukua toisilleen

Virallinen yrittäjänimeni on Ayurvedakonsultti Kari Nokela. Löytyy mm. haulla ” astrologeja “

Yhteystiedot

Minä Wikipediassa englanniksi

Toimin lähinnä Itä- ja keskisuomessa. “Tukikohtani” on Kuopio. 

Vedapulsesta enemmän tietoa.

Vedapulsen toimintaperiaate lyhyesti

Minun Google my business -sivu

Minun facebooksivu

Minun ENSISIJAINEN sähköpostiosoite

Minun Linkeln -osoite 

Kansainvälinen vedapulse sivu 

Suomalaiskonkari  Kalevi Lehtosen sivusto

Tiedotepalveluni mynewsdesk -uutispalvelu

Eräs hieno tiedekirjoitus

puh: +358 (0) 451240931

Katuosoite on Rypysuontie 63 E 68, 70280 Kuopio, Suomi

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla sähköpostilomakkeella.

 

 

Intialainen astrologia eli jyotish ja toisten ihmisten
Jyotish eli intialainen astrologia on ikivanhaa pyhää tietoa yli 5000 vuoden takaa

Mitä on Intialainen astrologia eli Jyotish

Erikoisuuteni on Jyotishkonsultaatio. Se eli EI OLE SITÄ SAMAA ASTROLOGIAA, JOTA SUOMESSA TAVALLISESTI HARJOITETAAN. olen yksi harvoista Suomalaisista, jotka hallitsevat Jyotishin. Olen tutkiskellut ja laatinut tulkintoja joyli 30 vuoden ajan. Erityisesti vuosina 2015-2017 laadin sadoille vaativille intialaisille asiakkaille tulkinnat facebookin välityksellä. 

MAAILMANLAAJUINEN ASTROLOGINEN TRANSIITTIENNUSTUS (Dr.Punarvasu Intia)

SEURAAVILLE NOIN 5 VUODELLE. (kyseessä on vain “osatotuus”, koska moni merkittävä planeetta-asetelma ei ole mukana)
Asiaan: Alkaneen tammikuun 24. päivänä eli pikapuoliin Saturnus siirtyy Omaan merkkiinsä Kauriiseen. No mikä tahansa planeetta omassa merkissään on hyvä asia. Saturnus ennen kaikkia VAKAUTTAA ihmisten elämää varsinkin valtioiden tasolla. Kansainväliseen politiikkaan tulee lisää hyviä ja rehellisiä (honest values englannin kielellä). arvoja. Esimerkiksi Donald Trump -kaltaiset ilmiöt olivat tyypillisiä, kun Saturnus oli vielä edellisessä merkissään Jousimiehessä. Jousimiehen merkin huonoja puoliahan on englanniksi “arrogance” eli Suomeksi “röyhkeys” tai jotain sinne päin. Siis myös USA n politiikassa Trumppimaiset ilmiöt saavat pian väistyä ja tilalle tulee lisää varovaisuutta ja suoraselkäisyyttä. No mitä nuo 5 vuotta merkitsevät yksilöille? Vastaus on, että riippuu henk.koht. kartasta. Minulle henkilökohtaisesti on luvassa plussaa, koska näinä edellisinä vuosina saturnus on ahdistellut pahasti syntymäkartan Kuuta. No, se siitä. Ei kun menoks, sano mummo lumessa!!

blogi

Veedinen astrologia on maailman vanhin astrologian muoto. Se on myös  maailman eniten harrastettu. Usko tai älä, mutta Suomessa melkein sataprosenttisesti myynnissä oleva astrologian muoto on vain “erikoistapaus”. Se syntyi tiettävästä vain parituhatta vuotta sitten, kun Intiasta tulleet ammattilaiset opettivat Kreikkalaisia. Kreikkalaiset toki oppivatkin jotain, mutta esimerkiksi heille jäi väärä tieto siitä, millaista zodiakkia eli eläinrataa pitäisi käyttää. Tuolloin 2000 vuotta sitten sekä trooppinen että sideerinen zodiakki olivat “päällekkäin” samoissa asteluvuissa. Sen jälkeen ne ovat pikku hiljaa “liukuneet” toistensa ohi/yli siten, että astelukuero on nyt n. 23 astetta. Jos siis olet länsimaisen systeemin mukaan esimerkiksi krapu, olet melko todennäköisesti Intialaisen mukaan kaksonen. NO PALJON PALJON MUITAKIN PERUSEROJA LÖYTYY. 

Lohdutukseksi sanottakoon, että asiakkaan ei minun konsultaatioissani tarvitse ymmärtää mitään edellä mainituista teoreettisista pohdinnoista. Konsultaatioissani asiakas mm. oppii “olemaan itse itsensä astrologi”.  Hän oppii laatimaan astrologisen kartan kännykällään ja lukemaan erinäisiä perusasioita kännykästään. Toki myös minä olen äänessä.  Ota siis kännykkäsi mukaan ! konsultaatioissani painotutaan asiakkaan perusluonteen ja toistuvien taipumusten tulkintaan. Tähtikartan ensimmäinen huone kertoo pitkälti luonteen perusominaisuudet, Seitsemäs huone kertoo parisuhde-elämän taipumukset.  Myös muita detaljeja katgsotaan: esimerkiksi jos Saturnus on 10. huoneessa, niin asiakkaalla on taipumus aina myöhästyä kaikista tapaamisista 15 minuuttia(noin). Jos asiakas haluaa, katsotaan myös tulevaisuuden trendejä. Minulle voi myös esittää toivomuksen, että en kerro lainkaan mitään negatiivista varsinkaan tulevaisuuskatsauksessa.

Puoli tuntia 40 euroa ja kokonainen tunti 80 euroa. Saatavissa: Kuopio aina ja muu Suomi netin välityksellä. 

Linkki asiaa havainnollistavaan postaukseen.

Elämän tarkoitus maharishin myötävaikutuksella

Karin “ukaasit” ihmisen kehityksestä 

Aman poistamisohjeet

Blogeja

Ihana aamu

On ollut niin hyvä olo, että olen jaksanut ottaa työn alle pari vähemmän tärkeää korjaustyötä nettisivulla. No, sain ne tehtyä parissa tunnissa ja koko loppupäivä on täynnä kosmisia mahdollisuuksia; eli ei siis ole mitään sovittua tai kalenteriin lyötyä edessäpäin. Kerroin teille kauan sitten, että yksi Intialainen huippuastrologi (ainakin mainostaa olevansa “huippu” ja myy palvelujaan koko maailmaan) kertoi minulle tulevan vastaan Marraskuun kolmannesta päivästä alkaen (3.11.2019) “Bill Gates” -astrologiajakso. Siis hän kutsui tuota Intialaisten Vedisillä nimillä nimeämää varmaankin omakeksimällään “Bill gates” -nimellä. Jakso tulee kestämään pari kuukautta ja kuulemma elämäni jakson aikana muistuttaa tuon rahamiljonäärin elämää.

NO AINA KUN AITO INTIALAINEN POVAA TULEVAISUUTTA LÄNSIMAALAISELLE, HÄN AINA LUPAA KAIKKEA MAALLISTA RIKKAUTTA JA RAHAA IHAN HIRMUISESTI. Olen tulkinnut asian niin, että Intian kulttuurissa ikänsä asuneet LUULEVAT jokaisen länsimaalaisen olevan vain ja ainoastaan rahan perässä juoksijoita. Kun sitten joskus saa suunvuoron noilta Intian astrologeilta ja kysyy vaikka “mitä HENKISELLE kasvulleni on luvassa seuraavan vaikka vuoden aikana?”, niin Guru saattaa jopa mennä ensin sanattomaksi, koska kysymys tuli niin yllättäen. Gurulle ei ole tullutkaan mieleen, että LÄNSImaalainen voisi ymmärtää jotain sellaisista asioista kuin henkinen kasvu tms. tms. No näin ovat vaan asiat tälläkin hetkellä.

Jotkut on herkkiä ja jotkut ei.

Tyypillinen kaphaihminen on vähiten herkkä. Esimerkiksi sotasankarit ovat usein kaphoja, kun eivät osaa pelätä mitään. Arkielämässä Kapha on se, joka samalla rutiinilla menee eteenpäin päivästä toiseen vailla vaihtelua. Jos haluaa saada kaphaihmisen täyden huomion jollekin odottamattomalle tai uudelle asialle, on melkeinpä “lyötävä lekalla päähän” että kapha heräisi. Kapha ei siis myöskään ole ollenkaan herkkä esimerkiksi ns. yliluonnollisille asioille. Hän mieluummin kokkaa kotonaan ruokaa kuin lähtisi vaikka spiritistisen seuran illanviettoon. Pitta on se , joka eniten KEHUSKELEE olevansa sotasankari, jos on sattunut sotaan joutumaan. Hän on usein kovin minä-keskeinen tyyppi, jonka mielestä syypää vastoinkäymisiin on aina joku toinen kuin hän itse.

Pitta saattaa siinä mielessä olla herkkä, että vatsa on ripulilla tai ylireagoi toisten ihmisten ärsyttävään käytökseen. Hän siis riitaantuu herkimmin, mutta ei tosin kanna kaunaa pitkään. Pitta HALUAISI olla herkkä myös yliluonnollisille asioille silloin kun on mukana sen sortin porukoissa. Hän kun haluaa aina olla PARAS joka suhteessa, siis myös okkulttisen seuran kokouksessa. Vata on se tosiherkkis. Kunnon vatalla on aina monenlaisia aitoja kokemusalueita, kuten vaikka herkkyys kokea astrologiset planeettavaikutukset, tai herkkyys aistia toisten ihmisten tunteet ja joskus jopa toisten ihmisten todelliset motiivit eli vaikuttimet. Jos esimerkiksi vata ja pitta kohtaavat toisensa, alkaa vata vaistomaisesti puhua pulputtamaan sen aihepiirinn asioita, jotka ovat tuolle nimenomaiselle pittaihmiselle läheisiä. Tämä viimeksi mainittu oli ääriesimerkki, jonka tunnistan omassa itsessäni, koska kovin vatainen satun olemaan. piste. das punkt.

Ihanoo laoantaeta.

Tuli mieleen katkelmia nuoruusvuosilta, kun aloittelin vasta henkisen tien elämääni. Aina kun olin tekemisissä kokeneempien alan ihmisten kanssa, ensimmäisenä mietin, että tuleekohan minustakin joskus “tuollainen kuin tuo on”? tai “pitäisikö minusta tulla tuollainen kuin tuo toinen on?”. (Yksi keskeisimmistä oppimisen lajeista opettajakoulutuksessanikin oli mallioppiminen.) No MALLIOPPIMISHANAN minä ainakin alkumetreillä kovasti kävin läpi. Yritin aina mahdollisimman pitkälle toistaa samaa kaavaa,kuin joku alalla kokeneempi. Jos joku alan mies oli aina jäykkä ja totinen kuin aidan seiväs, niin minäkin oikein yrittämällä pidättelin itsenäi, että olisin minä myös kuin aidan seiväs. Hetikohta saatoin alkaa ottaa mallia vaikkapa Kankaan Henriltä, joka oli ainakin noihin aikoihin viimeisen päälle rento, avoin ja lunki mies. No onhan se mallin ottaminen huumorimiehiltäkin vaikeaa joksus jos itseä ahdistaa ja masentaa.

Näin pitkässä juoksussa taaksepäin katsoen minulle taisi jäädä jopa pysyvät psyykkiset vata-arvet kankeiden ja totisten miesten mallaamisesta. Kyllä huumoriHenrinkin mallaaminen jätti joitakin maneereita käytökseeni, mutta siedettävämpiä toivottavasti. Tuo ihmisten viimeisen päälle YKSILÖLLISYYS on minulle tosimielessä kirkastunut vasta jyotish astrologian kautta. (Minun kun pitää saada älyllislooginen perustelu joka asialle ja astrologia antaa nuo perustelut.) Edellä mainitun historiáni valossa on ymmärrettävää, että kaikkinainen toisten ihmisten arvottaminen ja paremmuusjärjestykseen pistäminen HUONOJA MITTAREITA käyttäen tuottaa minulle tuskaa. Huonoilla mittareilla tarkoitan esimerkiksi sitä, että toisen ihmisen Intiassa käyntien lukumäärä TAI oppiarvot ja joku muu on arvottavana kriteerinä. Kiitos, että sain taas paasata!!!!

Suomen “suksi ei nyt luista”

Tuli Japanista saakka kutsu tulla osanottajaksi maailmanlaajuiseen lääketieteelliseen kokoukseen. En saanut selvää, onko kutsussa jopa mukana optio puhua siellä? Mutta matkan rahoituksessa lupasivat auttaa aika reippassti. No tarkemmin katsottuna kävi ilmi, että vsin vaihtoehtoiden lääketieteen ihmisiä on kutsuttu, vaikka kokouksen nimi viittaa ihan “kovaan”lääketieteeseen.  Kohteliaasti kieltäydyn, mutta näkee että sana kiirii eteenpäin, ainakin ulkomailla. No Suomalaiset vissiin hiihtelevät sitten jälkijoukoissa, kun koko muu maailma on “hokannut” minun viestini ????

Lue kapulakielestä kertova satiiri

Lääketieteen epävarmuustekijöistä kertova satiiri

astrologeja

horoskooppi rajatieto

Kategoriat:

Jyo tish

vaihtoehtohoidot

Antroposofinen ihmiskuva

Tietosuojaasiat:

   Linkki tietosuoja-asioihin: