veedinen astrologia ja yhteystiedot

Vedapulse info >> Ayurveda ja ama >> Yhteystiedot ja Jyotish

 

 yhteystiedot vedapulse aina
Tämä sivu on kaksiosainen. Ensimmäinen osa koostuu yhteystiedoista ja yhteydenottolomakkeesta Toisessa osassa on vuorossa veedinen astrologia

 

“Virallinen” pohdiskelijanimeni on Ayurvedakonsultti Kari Nokela

Yhteystiedot

Minä Wikipediassa englanniksi

Ayurveda ja ama sivuni

maanantaiajatuksia

Tiedesivuni vaihtoehtohoidot

Toimin lähinnä Itä- ja keskisuomessa. “Tukikohtani” on Kuopio. 

Vedapulsesta enemmän tietoa.

Minun Google my business -sivu

facebooksivuni

Minun ENSISIJAINEN sähköpostiosoite

Linkeln -osoitteeni

Kansainvälinen vedapulse sivu 

Suomalaiskonkari  Kalevi Lehtosen sivusto

puh: +358 (0) 451240931

Katuosoite on Rypysuontie 63 E 68, 70280 Kuopio, Suomi

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla sähköpostilomakkeella.

 

 

 jyotish astrologia on skarppausta

Jyotish eli veedinen astrologia

Veedinen astrologia on maailman vanhin astrologian muoto. Se on myös  maailman eniten harrastettu. Usko tai älä, mutta Suomessa melkein sataprosenttisesti myynnissä oleva astrologian muoto on vain “erikoistapaus”. Se syntyi tiettävästä vain parituhatta vuotta sitten, kun Intiasta tulleet ammattilaiset opettivat Kreikkalaisia. Kreikkalaiset toki oppivatkin jotain, mutta esimerkiksi heille jäi väärä tieto siitä, millaista zodiakkia eli eläinrataa pitäisi käyttää. Tuolloin 2000 vuotta sitten sekä trooppinen että sideerinen zodiakki olivat “päällekkäin” samoissa asteluvuissa. Sen jälkeen ne ovat pikku hiljaa “liukuneet” toistensa ohi/yli siten, että astelukuero on nyt n. 23 astetta. Jos siis olet länsimaisen systeemin mukaan esimerkiksi krapu, olet melko todennäköisesti Intialaisen mukaan kaksonen. NO PALJON PALJON MUITAKIN PERUSEROJA LÖYTYY.  

Lohdutukseksi sanottakoon, että asiakkaan ei minun konsultaatioissani tarvitse ymmärtää mitään edellä mainituista teoreettisista pohdinnoista. Konsultaatioissani asiakas mm. oppii “olemaan itse itsensä astrologi”.  Hän oppii laatimaan astrologisen kartan kännykällään ja lukemaan erinäisiä perusasioita kännykästään. Toki myös minä olen äänessä.  Ota siis kännykkäsi mukaan ! konsultaatioissani painotutaan asiakkaan perusluonteen ja toistuvien taipumusten tulkintaan. Tähtikartan ensimmäinen huone kertoo pitkälti luonteen perusominaisuudet, Seitsemäs huone kertoo parisuhde-elämän taipumukset.  Myös muita detaljeja katgsotaan: esimerkiksi jos Saturnus on 10. huoneessa, niin asiakkaalla on taipumus aina myöhästyä kaikista tapaamisista 15 minuuttia(noin). Jos asiakas haluaa, katsotaan myös tulevaisuuden trendejä. Minulle voi myös esittää toivomuksen, että en kerro lainkaan mitään negatiivista varsinkaan tulevaisuuskatsauksessa.

Linkki astrologian vaikutusta havainnollistavaan postaukseen.

Elämän tarkoitus maharishin myötävaikutuksella

Karin “ukaasit” ihmisen kehityksestä 

Aman poistamisohjeet

Rajatieto liittyy astrologiaan

Rajatieto Suomessa

Blogeja

Ihana aamu

On ollut niin hyvä olo, että olen jaksanut ottaa työn alle pari vähemmän tärkeää korjaustyötä nettisivulla. No, sain ne tehtyä parissa tunnissa ja koko loppupäivä on täynnä kosmisia mahdollisuuksia; eli ei siis ole mitään sovittua tai kalenteriin lyötyä edessäpäin. Kerroin teille kauan sitten, että yksi Intialainen huippuastrologi (ainakin mainostaa olevansa “huippu” ja myy palvelujaan koko maailmaan) kertoi minulle tulevan vastaan Marraskuun kolmannesta päivästä alkaen (3.11.2019) “Bill Gates” -astrologiajakso. Siis hän kutsui tuota Intialaisten Vedisillä nimillä nimeämää varmaankin omakeksimällään “Bill gates” -nimellä. Jakso tulee kestämään pari kuukautta ja kuulemma elämäni jakson aikana muistuttaa tuon rahamiljonäärin elämää.

NO AINA KUN AITO INTIALAINEN POVAA TULEVAISUUTTA LÄNSIMAALAISELLE, HÄN AINA LUPAA KAIKKEA MAALLISTA RIKKAUTTA JA RAHAA IHAN HIRMUISESTI. Olen tulkinnut asian niin, että Intian kulttuurissa ikänsä asuneet LUULEVAT jokaisen länsimaalaisen olevan vain ja ainoastaan rahan perässä juoksijoita. Kun sitten joskus saa suunvuoron noilta Intian astrologeilta ja kysyy vaikka “mitä HENKISELLE kasvulleni on luvassa seuraavan vaikka vuoden aikana?”, niin Guru saattaa jopa mennä ensin sanattomaksi, koska kysymys tuli niin yllättäen. Gurulle ei ole tullutkaan mieleen, että LÄNSImaalainen voisi ymmärtää jotain sellaisista asioista kuin henkinen kasvu tms. tms. No näin ovat vaan asiat tälläkin hetkellä.

Jotkut on herkkiä ja jotkut ei.

Tyypillinen kaphaihminen on vähiten herkkä. Esimerkiksi sotasankarit ovat usein kaphoja, kun eivät osaa pelätä mitään. Arkielämässä Kapha on se, joka samalla rutiinilla menee eteenpäin päivästä toiseen vailla vaihtelua. Jos haluaa saada kaphaihmisen täyden huomion jollekin odottamattomalle tai uudelle asialle, on melkeinpä “lyötävä lekalla päähän” että kapha heräisi. Kapha ei siis myöskään ole ollenkaan herkkä esimerkiksi ns. yliluonnollisille asioille. Hän mieluummin kokkaa kotonaan ruokaa kuin lähtisi vaikka spiritistisen seuran illanviettoon. Pitta on se , joka eniten KEHUSKELEE olevansa sotasankari, jos on sattunut sotaan joutumaan. Hän on usein kovin minä-keskeinen tyyppi, jonka mielestä syypää vastoinkäymisiin on aina joku toinen kuin hän itse.

Pitta saattaa siinä mielessä olla herkkä, että vatsa on ripulilla tai ylireagoi toisten ihmisten ärsyttävään käytökseen. Hän siis riitaantuu herkimmin, mutta ei tosin kanna kaunaa pitkään. Pitta HALUAISI olla herkkä myös yliluonnollisille asioille silloin kun on mukana sen sortin porukoissa. Hän kun haluaa aina olla PARAS joka suhteessa, siis myös okkulttisen seuran kokouksessa. Vata on se tosiherkkis. Kunnon vatalla on aina monenlaisia aitoja kokemusalueita, kuten vaikka herkkyys kokea astrologiset planeettavaikutukset, tai herkkyys aistia toisten ihmisten tunteet ja joskus jopa toisten ihmisten todelliset motiivit eli vaikuttimet. Jos esimerkiksi vata ja pitta kohtaavat toisensa, alkaa vata vaistomaisesti puhua pulputtamaan sen aihepiirinn asioita, jotka ovat tuolle nimenomaiselle pittaihmiselle läheisiä. Tämä viimeksi mainittu oli ääriesimerkki, jonka tunnistan omassa itsessäni, koska kovin vatainen satun olemaan. piste. das punkt.

Tuli Japanista saakka kutsu tulla osanottajaksi maailmanlaajuiseen lääketieteelliseen kokoukseen. En saanut selvää, onko kutsussa jopa mukana optio puhua siellä? Mutta matkan rahoituksessa lupasivat auttaa aika reippassti. No tarkemmin katsottuna kävi ilmi, että vsin vaihtoehtoiden lääketieteen ihmisiä on kutsuttu, vaikka kokouksen nimi viittaa ihan “kovaan”lääketieteeseen.  Kohteliaasti kieltäydyn, mutta näkee että sana kiirii eteenpäin, ainakin ulkomailla. No Suomalaiset vissiin hiihtelevät sitten jälkijoukoissa, kun koko muu maailma on “hokannut” minun viestini ????

Lue kapulakielestä kertova satiiri

Lääketieteen epävarmuustekijöistä kertova satiiri

postaukset sivu

Kategoriat:

Jyotish eli Intialainen astrologia

vaihtoehtohoidot

Antroposofinen ihmiskuva – luottaa henkisiin arvoihin

Tietosuojaasiat:

   Linkki tietosuoja-asioihin: