Evästeet ja tietosuojainformaatio

Tietoja tästä evästepolitiikasta

Tämä evästepolitiikka selittää, mitä evästeet ovat ja kuinka niitä käytetään. Sinun tulisi lukea tämä käytäntö ymmärtääksesi mitä evästeet ovat, kuinka niitä käytämme, evästetyyppejä, joita me käytämme, evästeiden avulla keräämiämme tietoja ja kuinka näitä tietoja käytetään ja miten evästeasetuksia voidaan hallita. Lisätietoja henkilötietojemme käytöstä, tallentamisesta ja pitämisestä on tietosuojakäytännössä.Voit milloin tahansa muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi verkkosivustollamme olevaan evästeiden ilmoitukseen.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme siitä, keitä olemme, kuinka voit ottaa meihin yhteyttä ja miten käsittelemme henkilötietoja.

Suostumuksesi koskee seuraavia verkkotunnuksia: veda-pulse.fi

Jos et enää halua hyväksyä evästeiden käyttöä, ole hyvä ja poistu sivustolta.

 

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään pienten tietojen palauttamiseen. Evästeet tallennetaan laitteellesi, kun verkkosivusto ladataan selaimeesi. Nämä evästeet auttavat meitä saamaan verkkosivuston toimimaan oikein, tekemään verkkosivustosta turvallisemman, tarjoamaan paremman käyttökokemuksen ja ymmärtämään verkkosivuston toimintakykyä sekä analysoimaan, mikä toimii ja missä sitä on parannettava.
Kuinka käytämme evästeitä?

Kuten suurin osa verkkopalveluista, verkkosivustomme käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä useisiin tarkoituksiin. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat enimmäkseen välttämättömiä verkkosivuston oikealle toiminnalle, eivätkä ne kerää henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Verkkosivuillamme käytettyjä kolmansien osapuolien evästeitä käytetään pääasiassa ymmärtämään verkkosivuston suorituskykyä, miten toimit verkkosivustomme kanssa, pitämään palvelumme turvallisina, tarjoamaan sinulle merkityksellisiä mainoksia ja tarjoamaan kaiken kaikkiaan parempaa ja parannettua käyttökokemus ja auttaa nopeuttamaan tulevaa vuorovaikutustasi verkkosivustomme kanssa.

Millaisia ​​evästeitä käytämme?

Oleellista: Jotkut evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit kokea sivustomme kaikki toiminnot. Niiden avulla voimme ylläpitää käyttäjäistuntoja ja estää tietoturvauhat. He eivät kerää tai tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja. Esimerkiksi näiden evästeiden avulla voit kirjautua sisään tilillesi ja lisätä tuotteita koriin ja kassalle turvallisesti.

Tilastot: Nämä evästeet tallentavat tietoja, kuten verkkosivustossa kävijöiden lukumäärä, yksittäisten kävijöiden lukumäärä, millä verkkosivuston sivuilla on käynyt, käyntilähde jne. Nämä tiedot auttavat meitä ymmärtämään ja analysoimaan verkkosivuston suorituskykyä ja missä sitä on parannettava.

Markkinointi: Verkkosivumme näyttää mainoksia. Näitä evästeitä käytetään räätälöimään sinulle näytettyjä mainoksia niin, että ne ovat merkityksellisiä sinulle. Nämä evästeet auttavat meitä myös seuraamaan näiden mainoskampanjoiden tehokkuutta.

Näihin evästeisiin tallennettuja tietoja voivat käyttää myös kolmannen osapuolen mainostoimittajat näyttääksesi mainoksia myös muilla selaimen verkkosivustoilla.

Toiminnallinen: Nämä ovat evästeet, jotka auttavat tiettyjä ei-välttämättömiä toimintoja verkkosivustollamme. Nämä toiminnot sisältävät sisällön upottamisen, kuten videot, tai sisällön jakamisen verkkosivustolle sosiaalisen median alustoilla.

Asetukset: Nämä evästeet auttavat meitä tallentamaan asetukset ja selausasetukset, kuten kieliasetukset, jotta sinulla olisi parempi ja tehokkaampi kokemus tulevista verkkosivustovierailuista.

 

Euroopan unionin lait vaativat meitä kertomaan sivuston kävijöillemme siitä, kuinka keräämme tai käytämme sivuston kävijöiden henkilökohtaisia tietoja tai muita tietoja.

Keitä me olemme?

Hei, olemme yksityinen yhden hengen hyväntekeväisyysorganisaatio “Ayurvedakonsultti Kari Nokela”, jonka omistaa henkilö Kari Nokela, puhelin: +358451240931, katuosoite: Rypysuontie 63 E 68, 70280 Kuopio, Suomi, Eurooppa, Euroopan unioni.

Verkkosivumme on veda-pulse.fi

Olemme myös kansainvälinen WordPress-yritys, joka ylläpitää ja ylläpitää verkkosivumme.

Myös olemme kansainvälinen yritys Google, joka isännöi sähköpostitamme toimittamista verkkosivuston yhteyslomakkeesta google-isännöimään sähköpostiosoitteeseen.

Olemme myös useita kansainvälisiä yrityksiä, jotka ylläpitävät useita verkkosivuston laajennuksia ja yhtä teemaa. Lisätietoja myöhemmin.

 

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme?

Lähde: WordPress:
yleinen:

Oletuksena WordPress ei kerää henkilökohtaisia tietoja vierailijoista, ja kerää vain Käyttäjäprofiili-näytössä näkyvät tiedot WordPressin rekisteröityiltä käyttäjiltä. Esimerkiksi WordPress kerää vierailijan IP-osoitteen, jos vierailija on WordPressin rekisteröity käyttäjä.

Verkkosivullamme rekisteröiville käyttäjille (jos sellaisia on) tallennamme myös heidän antamansa henkilötiedot käyttäjäprofiiliinsa. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia tietojaan milloin tahansa (paitsi he eivät voi muuttaa käyttäjänimeään). Verkkosivun järjestelmänvalvojat voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.
Media:

Jos lataat kuvia verkkosivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lähettämistä, joissa on sulautettu sijainti (EXIF GPS). Verkkosivuston vierailijat voivat ladata ja poimia mitä tahansa sijaintitietoja verkkosivuston kuvista.Kaikki ladatut tiedostot ovat yleensä julkisesti saatavissa.

 

Lähde: Kari Nokela:
kommentit:

Tällä sivustolla ei ole mahdollisuutta jättää kommentteja tai tykkää.
yleinen:

Me (Kari Nokela) ei kerää vierailijoilta muunlaista henkilötietoa kuin tietoa, kun vierailija lähettää viestin Kari Nokelalle yhteyslomakkeen kautta.
Yhteydenottolomakkeen tiedot:

Kun vierailija täyttää yhteyslomakkeen ja lähettää viestin Kari Nokelalle, hän voi säilyttää sähköpostitiedot asiakaspalvelua varten enintään 6 kuukautta. Jos vierailija vaatii, Kari Nokela poistaa kaikki yhteystietolomakkeen tiedot mahdollisimman pian. Kari Nokela ei kerää systemaattisesti yhteystietolomakkeita mihinkään tarkoitukseen. Hän ei kerää minkäänlaista arkaluontoista tietoa, kuten terveystietoja, kontaktoreista mihinkään tarkoitukseen. Kari Nokela ei myöskään kerää yhteystietolomaketietoja markkinointitarkoituksiin.

Lähde: Google:

Google-yritys voi myös kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja yhteyslomakkeessa lähetetyistä viesteistä. Lisätietoja Googlen omilta verkkosivuilta http://www.google.com.

Yritys Google kerää myös analyyttisiä tietoja verkkosivustollemme suuntautuvasta liikenteestä. Google-analyyttinen tiedonkeruutyökalu ja Google-hakukonsolityökalu ovat aktiivisia verkkosivustollamme. Lisätietoja osoitteesta http://www.google.com.
Lähteet: Plugin ja teeman omistajat:

Tämä verkkosivusto käyttää useita kolmannen osapuolen omistamia laajennuksia ja yhtä teematoimittajaa. Kaikki he voivat kerätä tietoja vierailijoista.

Upotettu sisältö muilta verkkosivustoilta

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden verkkosivustojen upotettu sisältö toimii täsmälleen samalla tavalla kuin jos kävijä olisi käynyt toisella verkkosivustolla. .Nämä verkkosivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen lisäseurantaa ja seurata vuorovaikutustasi kyseisen upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien seurata sulautetun sisällön vuorovaikutusta, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut sisään kyseiseen verkkosivustoon.

 

Tässä on luettelo laajennuksista(=evästeistä) / teemoista ja laajennusten / teeman omistajista:

Akismet:  Lisätietoja Akismetista tiedon kerääjänä myöhemmin.

Asset Clean Up Pro: :

Yoast Premium:

Yoast News:

Polylang Pro

AppPage-teema. Lisätietoja Email@vilhodesign.com

Google Analyticsin lisäyslaajennus:

GDPR-evästekäytäntölaajennus:

Surbma | Robots.txt Yoast-generaattoriin:

Sosiaalisen jakamisen laajennuksen kirjoittamaton: scriptless-social-sharing

Klassisen tekstin editori:

Jetpack:

Redirection:

”Terveys”tarkastus ja vianetsintä:

Wp-optimoija:

WP-adsense-lisäys:

Koodinlisäosan laajennus:

TARKEMMAT INTERNETOSOITTEET LÖYDÄT ENGLANNINKIELISELTÄ EVÄSTESIVULTA

Lähde: Akismet

Keräämme tietoja kävijöistä, jotka kommentoivat sivustoja, jotka käyttävät Akismetin roskapostin vastaista palveluamme. Keräämämme tiedot riippuvat siitä, kuinka käyttäjä asettaa Akismet -sivuston, mutta sisältää tyypillisesti kommentaattorin IP-osoitteen, käyttäjäagentin, viittauksen ja sivuston URL-osoitteen (sekä muut kommentaattorin suoraan tarjoamat tiedot, kuten käyttäjän nimi, käyttäjänimi, sähköpostiosoite osoite ja itse kommentti).
Mitä oikeuksia sinulla on henkilötiedoissasi tietosuojalain mukaan?

Voit pyytää saamaan viedyn tiedoston hallussapidostamme sinusta henkilökohtaisista tiedoista (esimerkiksi kaikki meille antamasi tiedot). Voit myös pyytää, että poistamme kaikki sinusta hallussa olevat henkilötiedot. Tämä ei sisällä tietoja, jotka meidän on säilytettävä hallinnollisiin, laillisiin tai turvallisuustarkoituksiin.
Mihin me lähetämme tietosi?

Euroopan tietosuojalaki edellyttää, että Euroopan unionin ulkopuolelle siirrettävät tiedot Euroopan asukkaista on suojattava samoilla standardeilla kuin jos tiedot olisivat Euroopassa.

Saat lisätietoja siitä, mihin tietosi kulkevat, WordPressista, googlesta ja muista yllä luetelluista 3dr-osapuolista. Tietojesi turvatarkastusstandardit täytetään sopimuksilla, kuten Privacy Shield tai sitovilla yrityssäännöillä. Ne täyttävät Euroopan unionin tietosuojastandardien mukaiset lait ja asetukset.
Lisäinformaatio

Kuten kävijä voi huomata, verkkosivuston omistaja Kari Nokela EI ole Vedapulsen tuotteiden purjeiden edustaja. Joten yksityisyyden ongelmia ei voi esiintyä tällä alueella.

Kuten vierailija voi huomata, Kari Nokela myy myös Ayurveda- ja Astrologiapalveluita Suomen sisämaassa. Hän myös ilmoittautuu suuriin Ayurvedaan ja astrologisiin tapahtumiin Finalndin maassa. Kuten Vedapulsen tapauksessa, myös tällaiset toimet ovat olleet toistaiseksi täysin nolla viimeisen 8 kuukauden aikana. Jos nämä toiminnot aktivoituvat, koko tiedonkeruu tapahtuu Suomen maan lakien ja Euroopan unionin lakien mukaisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin keräämällä tietoja yhteyslomakkeista.

 

Miltä kolmansilta osapuolilta saamme tietoja

Verkkosivusto vastaanottaa yleistettyjä tietoja mainostajalta Googlelta. Nämä tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja. Lisätietoja Googlelta.
Kuinka voin hallita evästeasetuksia?

Jos päätät muuttaa asetuksiasi myöhemmin selausistunnon aikana, voit napsauttaa ruudun Tietosuoja ja evästeet -välilehteä. Näyttöön tulee jälleen suostumusilmoitus, jonka avulla voit muuttaa mieltymyksiäsi tai peruuttaa suostumuksesi kokonaan.

Tämän lisäksi eri selaimet tarjoavat erilaisia tapoja estää ja poistaa verkkosivustojen käyttämiä evästeitä. Voit muuttaa selaimesi asetuksia estämään / poistamaan evästeet. Lisätietoja evästeiden hallinnasta ja poistamisesta saat osoitteesta wikipedia.org, http://www.allaboutcookies.org.

Jos et enää halua hyväksyä evästeiden käyttöä, ole hyvä ja poistu sivustolta.