antroposofinen ihmiskuva - tunnettu pehmeistä arvoistaan ayurveda - maailman vanhin terveydenhoitojärjestelmä jyotish - Veedinen astrologia vaihtoehtohoidot uskomushoidot

Ihmiset ovat erilaisia – todella erilaisia ! – astrologia

Vedapulse info >> Antroposofinen--ihmiskuva >> Vaihtoehtoiset hoidot >> Ayur veda määrittelyä >> Veedinen astrologia >> Ihmiset ovat erilaisia - astrologia

 

 veedinen jyotish astrologia ihmiset ovat erilaisia
Minä Kari Nokela, bloggaaja, ayurvedisti ja astrologi

Ihmiset ovat erilaisia – Todella erilaisia – Jyotish astrologia

Tätä tosiasiaa eivät ymmärrä kaikki. Ayurvedamestarikin saattaa sortua liialliseen yleistämiseen kolmea doshaa edestakaisin vääntäessään. Vain veedinen astrologia sisältää riittävän monta perusihmistyyppiä. Planeettoja on 8 ja huoneita 12. Kun lasketaan kaikki mahdolliset yhdistelmät, löytyy todella monta erilaista astrologista syntymäkarttaa.Kerrotaan, että johonkin Intian kirjastoon on koottu luonnetulkinnat kaikista mahdollisista syntymäkartoista. Mahtaa olla opuksilla paksuutta!!  Ihmiset ovat erilaisia , koska todella monelle riittää oma ainutlaatuinen tähtikartta.

Keskusteltiin tästä Helsingin ystävän Vesan kanssa. Hänellähän on tapana kirjoittaa ylös paperille muistiinpanoiksi melkein kaikki mahdolliset asiat mitkä vastaan tulevat. Minä taas puolestani en oikeastaan koskaan tee minkäänlaisia muistiinpanoja. Todettiin Vesan kanssa että onpa meidän astrologisissa kartoissa ainakin yksi perusero.

Puhuttiin 10. huoneesta. Kerroin että Saturnus kymppihuoneessa tekee ihmisestä myöhästelijän: saapuu aina paikalle varttitunnin myöhässä. Kun taas Merkurius minun kymppihuoneessa pistää minut olemaan aina etuajassa. Yksi jooganopettaja(Sa kymmpihuoneessa) ja minä järjestettiin kerran yhteistä kurssia. Kun meidän piti yhdessä lähteä kursdilaisia tapaamaan, minä hermoilin jo puoli tuntia aikaisemmin että ”ala tulla jo”. Tämä opettaja nukkui vielä sikeässä unessa ja suostui heräämään viittä yli raukeasti tokaisten ” no ei oo vielä kiirettä, pakkasta on vaan 10 astetta, kyllä ne jaksaa ootella vielä”. että semmost.

Linkkejä:

Tiedeprojekti: vaihtoehtohoidot ja lääkäri

Jyotish sivu:

Ayur vedasivu:

Elämän tarkoitus -postaus:

Kapulakielikirjoitus

Tietoa Kari Nokelasta (minusta) ja blogeistani:

Maharishi ja elämän tarkoitus:

Karin “ukaasit” ihmisen kehityksen “mittareista”

Aman poistamisohjeet

Veedinen astrologia ja yhteystiedot