antroposofinen ihmiskuva - tunnettu pehmeistä arvoistaan filosofia - henkinen tapa koota tietoa Yleinen

Ihmiset ovat erilaisia – todella erilaisia ! – astrologia

Vedapulse info >> Ihmiset ovat erilaisia - astrologia
 veedinen jyotish astrologia ihmiset ovat erilaisia
Minä Kari Nokela, bloggaaja, ayurvedisti ja astrologi

Ihmiset ovat erilaisia – Todella erilaisia – astrologia

Tätä tosiasiaa eivät ymmärrä kaikki. Ayurvedamestarikin saattaa sortua liialliseen yleistämiseen kolmea doshaa edestakaisin vääntäessään. Vain  astrologia sisältää riittävän monta perusihmistyyppiä. Planeettoja on 8 ja huoneita 12. Kun lasketaan kaikki mahdolliset yhdistelmät, löytyy todella monta erilaista syntymäkarttaa.Kerrotaan, että johonkin Intian kirjastoon on koottu luonnetulkinnat kaikista mahdollisista syntymäkartoista. Mahtaa olla opuksilla paksuutta!!  Ihmiset ovat erilaisia , koska todella monelle riittää oma ainutlaatuinen tähtikartta.

Keskusteltiin tästä Helsingin ystäväni kanssa. Hänellähän on tapana kirjoittaa ylös paperille muistiinpanoiksi melkein kaikki mahdolliset asiat mitkä vastaan tulevat. Minä taas puolestani en oikeastaan koskaan tee minkäänlaisia muistiinpanoja. Todettiin hänen kanssaan, että onpa meidän astrologisissa kartoissa ainakin yksi perusero.

Puhuttiin 10. huoneesta.

Kerroin että Saturnus kymppihuoneessa tekee ihmisestä myöhästelijän: saapuu aina paikalle varttitunnin myöhässä. Kun taas Merkurius minun kymppihuoneessa pistää minut olemaan aina etuajassa. Yksi jooganopettaja(Sa kymmpihuoneessa) ja minä järjestettiin kerran yhteistä kurssia. Kun meidän piti yhdessä lähteä kursdilaisia tapaamaan, minä hermoilin jo puoli tuntia aikaisemmin että ”ala tulla jo”. Tämä opettaja nukkui vielä sikeässä unessa ja suostui heräämään viittä yli raukeasti tokaisten ” no ei oo vielä kiirettä, pakkasta on vaan 10 astetta, kyllä ne jaksaa ootella vielä”. että semmosta

Mainittakoon, että tässä kirjoitelmassa käytän sanaa astrologia viittaamaan sekä länsimaiseen että Intialaiseen astrologiaan, jotka ihmissuhdetyypityksen kannalta eivät juurikaan eroa toisistaan. Molemmissa on 12 merkkiä ja 12 huonetta. Molemmissa on nouseva merkki luonteenpiirteiden keskeisin tekijä. Ainoastaan merkit ovat noin 23 astetta “liukuneet” toistensa päälle. Länsimainen oppi toki tunnustaa planeettoja enemmän kuin Intian serkkunsa. Syynä lienee, että moderni kaukoputkitekniikka on antanut mahdollisuuden nähdä myös “transpersonallisten” planeettojen (ulkoplaneetat) sijainnit, kun muinaisessa Intiassa ei kaukoputkia ollut. Tosin vannoutuneimmat Intia-fanit painottavat, että “kyllä jo muinaisen Intian Rishit näkivät ulkoplaneetat intuitiollaan. Sekä länsimaisten että Intialaisten nousevan merkin “luonnekuvailut” ovat lähellä toisiaan.

Linkkejä:

Tiedeprojekti: vaihtoehtohoidot ja lääkäri

Jyotish astrologia sivu:

Ayurvedasivu:

Kapulakielikirjoitus

Tietoa Kari Nokelasta (minusta) ja blogeistani:

Maharishi ja elämän tarkoitus:

Karin “ukaasit” ihmisen kehityksen “mittareista”

Aman poistamisohjeet ja asiaa ylipaino-ongelmista

Veedinen astrologia ja yhteystiedot

Postauksien sivu

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.