ketkä hyötyvät? + hinta?

 

Akupunktio, hoitaja

Jooga, opettaja

Ayurveda, konsultti

Energiahoito, ammattilainen

Ravintoterapia,

Aromaterapia,

Ravintolisämyyjä,

Vyöhyketerapia/jalkahieroja,

TCM-expertti,

Personal trainer yms..

Ja täytyy myös muistaa, että a) Suomalaiset pitävät laitteista, Vedapulse kasvattaa asiakasvirtaa ja b) Yhden alan expertit voivat laajentaa tarjontaansa. Esimerkiksi melkein minkä tahansa alan asiantuntija voi ottaa ravintoneuvonnan tarjontaansa. Vedapulse tulostaa valmiin taulukon suositelluista ja ei-suositelluista ruoka-aineista. Esimerkkejä on monta.

Mikä on Vedapulsen hinta ?

Vedapulse on tietokoneohjelma joka koostuu perusohjelmasta ja siihen liitettävistä ohjelmalaajennuksista. Vedapulsen hinta määräytyy sen mukaan, mitä ohjelmalaajennuksia tarvitsee/haluaa.  Eri alojen experteille halvin hinta vaihtelee. Esimerkiksi energiahoitaja selviää melko halvalla.  Toki kuka tahansa voi ostaa mitä tahansa ”herkkuja” eli lisäohjelmalaajennuksia. Alhaisimmillaan Vedapulsekokonaisuus voi olla 2000 euron luokkaa. Tosin alennusmyyntipäivinä hinta voi reippaasti pudota. Hintatiedusteluissa jätä minulle tekstiviesti numeroon 0451240931 tai lähetä sähköpostitiedustelu  .

Tiedote Bisnesmiehille ja -naisille !

Vedapulseohjelmiston hinta vaihtelee välillä 2000-6000 euroa riippuen ohjelmalaajennusten määrästä. Minulla on toistaiseksi sellainen sopimus, että saan 10% provision jokaisesta myymästäni ohjelmistosta Suomen alueella.

Asun Kuopiossa, joten teen sopimuksia bisnesihmisten kanssa muualla Suomessa (ei siis Kuopiossa) siten, että jokaisesta myydystä tuotteesta kyseinen henkilö saa 75% minun provisiostani ja minä siis sen 25 %. Jos henkilö löytää ostajaehdokkaan ja neuvottelee alustavasti sopimuksen, ottaa sitten yhteyttä minuun ja minä vahvistan kaupan kansainvälisen emoyhtiön kanssa.

puh:0451240931 jätä tekstiviesti

Minä Kari Nokela olen Vedapulsen myyjä. On 2 tapaa ostaa Vedapulsetuotteita:

a) Mene Vedapulsen kansainväliselle sivustolle ja lähetä sieltä yhteydenottopyyntö mahdollista tuotteiden ostamista varten. Yhteydenottopyyntölomakkeessa kysytään, mitä kautta kuulit Vedapulsesta?  Kirjoita tuohon kohtaan nimeni Kari Nokela. Sen jälkeen Vedapulsen toimistosta ollaan yhteydessä joko sinuun suoraan tai minun kauttani riippuen tilanteesta.

b) Ota minuun Kari Nokelaan yhteyttä.  Käymme sen jälkeen yhdessä läpi, mitä kaikkia ohjelmalaajennuksia ja tuotteita haluat ostaa/ tarvitset ? Sen jälkeen minä Kari Nokela otan yhteyttä Vedapulsen toimistoon puolestasi jne.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close