biologis-fyysinen ihmiskuva - kieltää henkiset arvot ns puoskarilakikeskustelu Yleinen

Kapulakieli – politiikan kieli ÄÄÄÄKKKK !!

Vedapulse info >> Kapulakieli

 

kapulakieli
tarkoituksellista tai tahatonta monimutkaisuutta, kun halutaan kuulostaa virallisilta tai pyritään luomaan mielikuva asiantuntemuksesta. ajattelun laiskuutta: ei viitsitä etsiä sujuvaa ilmaisutapaa.

Kapulakieli on hankalaa ja vaikeaselkoista virkakieltä

Se tulee meille kaikille varmaan tutuksi viimeistään vaikeata veroilmoitusta tehdessä. Kapulakieli EI ole ainoa tapa kommunikoida, mutta liian yleinen, koska sitä on vaikea ymmärtää. Ayurvedisesti kapulakieli tulee kai siitä, että älykkäät ihmiset haluavat briljeerata omalla älyllään eli ilmiö on ainakin sukua aiempaan ”älyn virheeseen”, jota käsittelin aiemmin. Aivolohkoteorian mukaan kapulakieli kuuluu vasemman aivolohkon (vai oliko se oikea lohko??) liikaan hallitsevuuteen ihmisen ajattelussa. Tiedemaailmassa kapulakieli on välttämättömyys, jotta saadaan liian helpot asiat kuulostamaan tarpeeksi vaikeilta. (jaa olenkohan nyt oikeassa??) Kapulakieli on virastojen lempilapsi, josta ei ole päästy eroon vaikka poliitikot ovat saarnanneet asiaa kymmeniä vuosia. Johtunee siitä, että poliitikot itse joutuvat kapulaista lakikieltä lukemaan päiväkausia, vaikka eivät mitään ymmärtäisikään.

MINULLE ITSELLENI asia paljastui, kun löysin nettisivueditoristani kapulakielipaljastimen, joka ainakin englanninkielisestä tekstistä armottaa poimii kapulakieliset lauseet ja sytyttää punaisen huomiovalon palamaan editorin ruutuun. Minun omakirjoittama tekstini omalla nettisivullani piippaa nimittäin ”punaista” ihan liian usein. Suomenkielistäkin tekstiä se piippailee ahkerasti, mutta ontuen kuin puolikielinen olisi. Koko tämä kirjoitukseni sai alkunsa kun tänään yksi Amerikkalaainen firma suolsi minulle niin huonoa asiakaspalvelutekstiä, että verenpaine minulla nousi, kun selitin , että voisitteko selventää tuota ja tuotakin kohtaa vielä.

Ruusukimppu palkkioksi kansainvälisen suurpankin PAYPALin jollekin työntekijälle. Tänään olen hosunut ja hötkyilllyt turhaan yhden rahasiirron kanssa. Paypal lähetti minulle viestin aloittaen ”Armas Kari” . Olipa raikas hetki lukea, että joku vielä osaa välttää kapulakieltä!!!! Yleensähän pankit aloittavat ”hyvä asiakkaamme Kari Nokela” jne. mutta tuo Armas ilman sukunimeä tuli suoraan viestin lähettähän sydämestä. KIITOKSET HÄNELLE.

Myöhäisempi lisäys – kapulakieli on politiikan kieli

Moi. Olen yrittänyt ympätä tiedesivulleni sanoja ”antroposofinen ihmiskuva” ja ”biologis-fyysinen ihmiskuva”, koska koko tämä ” puoskarilaki ” väittely on pohjimmiltaan näiden kahden erilaisen ihmiskuvan välillä. Mutta Googlen hakukone ei ymmärrä minua. Se pudotti minun suomenkielistä sijoitusta roppakaupalla. Syynä se, että kukaan muu valtakunnalliseen väittelyyn osallistuva ei tuommoisia sanoja käytä. Ei varmaan riitä älykkyys tai ymmärrys niin pitkälle. Kaikki kirjoittavat vaan sanoilla ”terveydenhuolto” ”puoskarilaki” ”huuhaa kuriin” ”sosiaali-ja terveysministeriö” ”tieteellinen todistaminen” ”lääketiede” ” ”wellnesshoito”. Googlen robotti on oppinut ymmärtämään ja käsittelemään vain noita arvoinvalidisia sanoja. Asioiden arvottaminen ja syvällisyysjärjestykseen pistäminen ei näköjään robotilta onnistu. VOI VOI. Onneksi Ayurvedasivu ja amerikansivu eivät ole minun ”uus-sanakampanjasta”kärsineet.

Se on myös pankkien kieli – Suomessa

Suomen pankit ovat kuin verovirastoja tai kelan konttoreita. Hymyä tai vitsiä et saa ja palvelumaksut ovat huimat. Suomen pankit kohtelevat maksuhäiriöisiä asiakkaita kuin orjalaumaa: Myöhään  iltaisin tai jopa sunnuntaina saattaa pankkiherra soittaa tai tekstiviestittää tylyä tekstiä ” maksa, maksa, maksa…”.  Eikös tämä vastaa jo rikoslain ilkivallan tunnusmerkistöä, kun ei saa pyhänäkään olla rauhassa. Suomen pankit eivät anna lainaa, jos on maksuhäiriömerkintä. Pilkkua tuijotetaan kuin kirkkoherra raamattua ”sinä paha sinä paha”. Suomen pankit perivät lainoista hirmu isot korot. Jos olet vähänkään yhteiskunnan ulkopuolella, niin lainan korko on sitten se 12 prosenttia. Vertaan etelä- eurooppalaisiin pankkeihin sen verran, että sieltä samainen herra 12% saa lainan hintaan 2-3 prosenttia. Tosi on.

Linkit

Postaukset sivulle

Veedinen astrologia ja yhteystiedot

Linkki Vedapulse johdantosivulle:

Linkki hirtehishumoristiselle lääkärisivulle:

Negatiivisia maanantai ajatuksia -postaus

Karin ”ukaasit” ihmisen kehitysasteen ”mittareista” by Maharishi

Ihmiset ovat erilaisia – todella erilaisia. Tämä pitäisi olla selviö verovirkailijallekin !

Aman poistamisohjeet

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.