antroposofinen ihmiskuva - tunnettu pehmeistä arvoistaan ayurveda - maailman vanhin terveydenhoitojärjestelmä filosofia - henkinen tapa ajatella Maharishi Mahesh Yogi - henkinen opettaja vaihtoehtohoidot uskomushoidot

Karin “ukaasit” – Maharishi – valaistuminen

Vedapulse info >> Maharishi Mahesh >> Karin "ukaasit"

 

 Maharishin kehittynyt ihminen - Karin "ukaasit"
Lentääkö suuri kotka korkealla?

Maharishi : ajatuksia ihmisen kehittymisprosessista eli valaistuminen :

Valaistuminen on kehon ja mielen normaali, luonnollinen terveydentila. Se on lopputulos tietoisuuden täydestä kehittymisestä ja riippuvainen kehon ja hermoston jokaisen osan täydellisestä ja harmonisesta toiminnasta. Maharishin mukaan, Kun ihminen käyttää mielen ja kehon täysiä mahdollisuuksia tällä tavalla, jokainen ajatus ja teko on spontaanisti oikea ja elämää tukeva. Se on elämää ilman kärsimystä, elämää elettynä täydessä arvokkuudessaan ja merkityksellisyydessään.

Transsendenttisen Meditaation tekniikan päämäärä on valaistunut tila. Tämä tarkoittaa, että koemme tuota sisäistä tyyneyttä, tuota pienimmän virityksen hiljaista tilaa silloinkin kun touhuamme dynaamisesti.

Lentävätkö suuret kotkat korkealla vai päinvastoin?

Ne ihmiset, jotka aina haluavat erottautua joukoista ja kulkea omia teitään, sanovat mielellään että suuret kotkat lentävät korkealla tarkoitten olevansa jo niin kehittyneitä sieluja että eivät hallelujaa -porukoissa viihdy. No monet porukoissa viihtyvät sosiaalitaitoiset kehittyneet sielut puolestaan pitävät omaa kuulumistaan ryhmään/ryhmiin luonnollisena asiana. Minä ajan takaa sitä ajatusta, että porukoihin kuuluminen tai kuulumattomuus ei kerro niin hirveän paljon ihmisen kehityksen asteesta. Kehittyneimmätkin ihmiset ovat yksilöitä ja yksilöllisyyden laatu määräytyy syntymähetkellä astroligisesti.

Joidenkin yksilöllisyys synkkaa hyvin ryhmässä toimimiseen ja toisten yksilöllisyys synkkaa yhden ihmisen projektien vetämiseen. No minulla henkilökohtaisesti on melkoista sosiaalivammaisuutta sen verran että on pakko vetää sellaisia projekteja, joihin ei apuvoimia ole tarjolla. Tarkoitan oman tieni kulkemista sekä astrologiassa että ayurvedassa ja myös omassa tietokoneprojektissani. Paljon olisi pomoja ja käskyttäjiä TUKAHDUTTAMASSA luovaa intoani, jos sattuisin asumaan vaikkapa Helsingissä.. Joo kertaan, että yksin pärjääminen tai pärjäämättömyys ei kerro useinkaan ihmisen kehityksen astetta.

Maharishi blogi:

Seuraavaksi luettelen joukon enemmän tai vähemmän luotettavia mittareita sille, kuinka pitkällä ihminen on. Aina on muistettava yksilöllisyyden ja KARMAN vaikutus näihin ”mittaustuloksiin”:
    1. Luotettavin mittari on EEG-koherenssi. Jos aivosähköisessä mittauksessa eri mittauspisteiden väliset jännitteet ovat synkronoidut samaan vaiheeseen ja vielä laajoilla taajuusaluilla, niiin HENKILÖ ON TÄYSIN VALAISTUNUT ELI TÄYSIN KEHITTYNYT.
    2. Joogin uni on hyvä mittari, jos sellainen tulee usein tai aina.
  • Kehittynyt ihminen herää aina LUONNOSTAAN virkeänä ja levänneenä aamulla klo. 4-5 välillä ja luonnostaan menee nukkumaan illalla klo. 10.
  • Kehittynyt syö luonnostaan MIELELLÄÄN terveellistä ruokaa ja spontaanisti säännöllisin kellonajoin. Kehittymättömällä ihmisellä on intohimoja vääränlaiseen ruokaan.
  • Pitkälle päässeen ihmisen elämä on KEVYTTÄ JA HELPPOA. Kehittymätön on kuin ”mato kakassa” kiinni omissa TURHAN tärkeissä ympyröissään.
  • Kehittyneen yleisterveydentila on erinomaisen hyvä. Koskee sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä. Nimenomaan tällä alueella Karman laki sotkee asioita monien kohdalla.
  • Kehittyneellä ihmisellä on ”korkeimman johdatus” puolellaan EIKÄ HÄNEN TARVITSE SITÄ SUUREEN ÄÄNEEN JULISTAA MUILLE.
No siinäpä tuli ”Karin 7 ukaasia” Maharishin ajatuksia lainaillen niinkuin tuli aikoinaan Lutherilta ukaasit Wittenbergin kirkon seinään. VITSI VITSI TÄMÄ VIIMEINEN.

Linkit

Virasto- eli kapulakielen omituisuuksista