vedapulse och alternativmedicin

  alternativmedicin med Vedapulse

Hej! Jag är fysiker FK kari nokela och jag användar vedapulse produkter i Finland. (kvalificerare: bilden ovan representerar inte mig). Vedapulse mäter den elektriska EKG-funktionen i hjärtat, analyserar och skriver ut en mängd olika hälsoinformation. Det internationella företaget är i bakgrunden. Mer information om mig via menysidan ”Jag Kari nokela + Bloggar”.

 

 vedapulse Hjärta EKG -signal

De elektriska signalerna från hjärtat berättar mycket.

Den vedapulsekonsultation är en lugn fredlig 5-minuters handled elektrisk spänning mätning. Spänningen dirigeras genom elektroderna och kopplingsenheten till datorn. Denna spänning, som en funktion av tiden, återspeglar den elektriska aktiviteten i hjärtat (EKG). Från EKG beräknar datorn Spektrum där de olika frekvensområdena motsvarar ayurvediska Doshas vata, Pitta och kapha. Inklusive Graferna av kinesisk medicin, Näringsråd och energi terapi beräknas från samma EKG.  Yogainstruktör kommer att gynnas av Vedapulsen yoga asana rikt linjer. Vid beräkning av parametrarna används metoden ”hjärtfrekvens variation” (HRV): frekvensen för pulsen är en liten förändring under hela tiden, och denna smärre variation registreras i både tid-och frekvens nivåer. (Har du svårt att förstå? Oroa. Mätningen är lätt och begriplig i praktiken.)

Hur tillförlitliga är ayurvediska dosha mätningar med Vedapulse jämfört med den traditionella hand puls läsning?  (I årtusenden, ayurvediska mätningar har utförts genom att känna hand leden pulsen på fingrarna). I studier i 85% av fallen gav båda mät metoderna samma resultat. Varför inte då hundra procent? Det är mycket möjligt att den manuella mätningen är mindre exakt? Vara svårt att få klarhet utan noggrann vetenskaplig övervakning.

I Finland: citat från Katin kauneuskulman vedapulse sida:

Den Vedapulse mätaren visar det aktuella ayurvediska tillståndet för den person som mäts; Balansen i vata, Pitta och kapha, jämvikten i kroppens energi centrar, stress status för kroppen, balansen mellan de olika delarna och meridianer, och funktionen av de delar av kroppen. Baserat på mätresultaten ger programmet vägledning om livsstil, mat och kryddor för att balansera kroppens tillstånd.

Puls mätningen har varit en av de viktigaste metoderna för att diagnostisera orientalisk medicin genom tiderna. Mätningen kombinerar västerländsk teknik med orientalisk medicin.
Forskare har utvecklat en EKG-baserad medicinsk mätutrustning från asiatisk medicin och cardiography expert prof. Under ledning av Oleg Soroki. Diagnosen är gjord av puls-och hjärt kurvan mätt från båda handlederna. Mätningen motsvarar den ayurvediska pulsmätningen.

Du kommer att få instruktioner och föreläsnings resultat och instruktioner för att slå balansen.

Kan den få en elektrisk stöt?

Under mätningen färdas elektriciteten från hjärtat genom handlederna till den elektroniska växlings enheten och, genom den, till datorn. Inte åt andra hållet. Om din dator skulle ha en dålig teknisk defekt, det kunde inte orsaka en högre batterispänning. Datorn arbetar med en spänning på 5 volt.

Nästa är en serie av prov utskrifter från behoven hos nutritionist.

När du klickar på bilden, kommer du att kunna besöka den internationella webbplatsen mer grundligt:

Rikt linjer för näringsmässiga råd
Du ska äta grönt märkt på bilden.
 Ayurveda Dosha vata Pitta kapha

         Ayurvediska Doshas 3 stycken (vata gul. Pitta röd, kapha blå)

 Meridianer kinesisk medicin
Meridianer av kinesiska
 massage zon terapi

              Foot-säng zoner för zonen terapeut.

 Tibetansk puls diagnos alternativa terapiar

I forntida österländska kulturer var bestämningen av hälsostatus baserad på hjärtfunktion känd

 Näringstillskott bredd =
Bild av program förlängningen av den extra feeden
 Chakra energi sjuk sköterska

7 huvudsakliga Chakra Farms för Energy healer

 energi kroppen Energy Manager

Energi healer fördelar från den mänskliga energifält grafen. Den visar Olika organ svaghets lägen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close