Vem kommer att gymnas? + Pris?

Akupunktur, sjuksköterska

Yoga, lärare

Ayurveda, konsult

Energi terapi, professionell

Kost terapi,

Aromaterapi

Kosttillskott,

Zonterapi/Jalkahieroja,

TCM-expert,

Personlig tränare, etc.

Och du måste också komma ihåg att a) finländarna som enheterna, vedapulse ökar kund styrkan och b) en branschexperter kan utöka sina erbjudanden. Till exempel kan en expert från nästan alla branscher ta kostråd. Vedapulse skriver ut en befintlig tabell över rekommenderade och icke-rekommenderade livsmedelsingredienser. Det finns många exempel.

Vad kostar Vedapulsen?

Vedapulse är ett datorprogram som består av ett Basic-program och tillhörande programtillägg. Kostnaden för Vedaculsen beror på vilka programtillägg behöver/vill ha.  Det billigaste priset varierar från en sektor till en annan. Till exempel, energin skötare överlever ganska billigt.  Visst kan vem som helst köpa någon av ”godsaker” eller ytterligare programtillägg. Den lägsta nivån på vedaculsetsum kan vara 2000 euro. Visserligen kan rabatten på försäljning i dagar priset raskt falla.

NyhetsBrev för affärsmän och kvinnor i Finland!

Kostnaden för vedatulsesoftware varierar mellan 2000-6000 euro beroende på antalet programtillägg. Hittills har jag en överenskommelse om att jag kommer att få en 10% provision på varje program jag säljer i Finland.

Jag bor i Kuopio, så jag gör kontrakt med affärsmän på andra håll i Finland (inte i Kuopio) så att för varje såld produkt får den personen 75% av mina provisioner och därför 25%. Om en person hittar en köpare kandidat och förhandlar ett första kontrakt, sedan kontakta mig och jag kommer att bekräfta handeln med det internationella moderbolaget.

Tel: 0451240931 lämna ett SMS

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close