Jag Kari Nokela+ Bloggar

Kari Nokela är mångsidig
Jag Kari Nokela bloggar och jag utarbetatr Ayurveda och Jyotish samråd & Vedapulse konsultioner.

Jag är en 58-årig, pensionerad mästare i filosofi från fd FK, en ”Life artist Savolainen humorist”, som fick utbildning av fysiker. Mitt yngre liv var ibland ganska svårt, men under de senaste åren har jag lärt mig att njuta även den ”fruktansvärda” glada verbala lystin Hold. Jag är en Word-Ready media-orienterade ”vata” persona.

Transcendental Meditation är ”grundläggande salt” i mitt liv. Jag lärde mig att meditera i 1982 och det öppnade mitt medvetande bland andra. Ayurvedisk och indisk astrologi. Den ayurvediska konsulten jag deltog i 2017. Jag gör både ayurvediska och astrologiska konsultationer mot betalning när någon blir intresserad. Vedapulse har varit en hjälpare sedan sommaren 2018. Vedapulse är idealisk för professionellt bruk och för hemmabruk. I hemmabruk kan det övervaka den dagliga utvecklingen av deras hälsotillstånd och därmed lära sig att må bättre.

Bloggar från ekologisk arkitektur

Ekologisk skatt arkitektur Vediska
Ekologisk Stapathyavedatalo

Vediska arkitekturen ger oss möjlighet att bygga hem och städer i harmoni med naturen. Först, stadens allmänna formel måste anpassas till kardinalen riktningar, och gatorna och lägenheterna kommer också att vara på samma linje. Huvudentrén till lägenheten måste vara öster eller norr. Öster är den bästa eftersom solen går upp från öster. I lägenhetshuset kommer du att bestämma riktningen på huset ytterdörren. Om du bor i ett hus med söderläge entré, behövs särskilda åtgärder för att göra problemet lättare. Men det bästa är att ändra lägenheten. Det finns också regler i vilken del av huset vilket rum måste placeras. Till exempel. Mat sal i söder, vilket gör matsmältningen mer effektiv. Det finns också regler i vilken riktning är bra för ditt huvud att visa när du sitter eller står. Om du sitter mot öster eller norr, var det bra. Det påstås att hjärnan har känsliga receptorer till luftriktningar. Men när du sover, en överrasknings överraskning pekar mot söder. Så det är bra att sova i sängen, som är inställd på huvudsidan mot söder så exakt som möjligt. Vattenvägarnas närvaro har stor inverkan på bostads anläggningarna. Det finns många regler på detta område, men jag minns dem inte. Byggnadsmaterialet måste vara ekologiskt. För tillfället är branschexperterna att bygga trähus.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close