Vem kan använda Vedapulse ? pris?

Vedapulse info >> Ayurveda >> Vem användar Vedapulse?
Vedapulse pris bloggar
Denna sidan har two huvudsaker, oberoende av varandra. Först berättar jag om vem kan använda Vedapulse och vad kostar det. Efter det berättar jag blog skrivningar.

Vem och hur kan använda Vedapulse?

På denna sidan berättar jag kort med bilder, om som hur and vem kan använda Vedapulse och vad kostar det ?

Akupunktur, sjuksköterska

Yoga, lärare

Ayurveda, konsult

Energi terapi, professionell

Kost terapi,

Aromaterapi

Kosttillskott,

TCM-expert,

Personlig tränare, etc.

Och du måste också komma ihåg att a) finländarna som enheterna, vedapulse ökar kund styrkan och b) en branschexperter kan utöka sina erbjudanden. Till exempel kan en expert från nästan alla branscher ta kostråd. Vedapulse skriver ut en befintlig tabell över rekommenderade och icke-rekommenderade livsmedelsingredienser. Det finns många exempel.

Vad kostar vedapulse ?

Vedapulse är ett datorprogram som består av ett Basic-program och tillhörande programtillägg. Kostnaden för Vedaculsen beror på vilka programtillägg behöver/vill ha.  Det billigaste priset varierar från en sektor till en annan. Till exempel, energin skötare överlever ganska billigt.  Visst kan vem som helst köpa någon av ”godsaker” eller ytterligare programtillägg. Den lägsta nivån på vedaculsetsum kan vara 2000 euro. Visserligen kan rabatten på försäljning i dagar priset raskt falla.

Ny börjar bloggar

Underbar morgon

Det har känt så bra att jag har kunnat arbeta under ett par mindre viktig reparationsarbeten på webbplatsen. Jag fick dem gjort på ett par timmar och resten av dagen är full av kosmiska möjligheter; det vill säga, det finns inget att komma överens om eller att gå före kalendern. Jag berättade för länge sedan att en indisk topp-astrolog (åtminstone för att annonsera att vara ”topp” och sälja sina tjänster över hela världen) berättade för mig att han skulle komma från den tredje dagen i november (3/11/2019) på astrologperioden ”Bill Gates”. Så han kallade den som indianerna kallade vediska namn, antagligen med sitt eget namn, ”Bill Gates.”

Avsnittet kommer att pågå i ett par månader och jag hör att mitt liv under det avsnittet kommer att likna en miljonär. När en autentisk indian ger en framtid till västern, lovar han ALLTID VÄRLDENS FANTASTISKA OCH PENGAR TILL HEMEN. Min tolkning av den åldern levde i indisk kultur tror att de gör varje västerlänningar vara endast och endast efter pengar löpare. När man ibland pratar med de indiska astrologerna och frågar ”vad kommer att hända med min andliga tillväxt under det kommande året eller så?”, Kan gurunen till och med tystna inledningsvis eftersom frågan kom så plötsligt. Det har aldrig hänt guruen att västra kunde förstå något som spirituell tillväxt, osv. Det är just nu.

Vissa är känsliga och andra inte.

Den typiska kappan är den minst känsliga. Till exempel krigshjältar är ofta kaphos när de inte kan frukta något. I vardagen är Kapha den som går från en dag till en annan utan att förändras. Om du vill bli uppmärksam på en Kapha-person med något oväntat eller nytt måste du nästan ”slå löpbandet” för att Kapha ska vakna. Således är Kapha inte alls känslig, till exempel i den så kallade. för övernaturliga saker. Han skulle hellre laga mat hemma än åka ut på en natt ute med en spirituell klubb. Pitta är den som mest talar sig själv om att vara en krigshelt om han är inblandad i krig. Pitta är ofta den mest självcentrerade typen som tycker att någon annans fel alltid är skylden.

Pitta kan vara känslig i den meningen att magen är diarré eller överreagerar på andras irriterande beteende. Således är pitta den mest mottagliga för kontroverser, men har inte förargelse länge. Pitta VIL ÄR att vara känslig för övernaturliga saker också när du är involverad i den typen av outfit. Pitta när du alltid vill vara BÄST i alla avseenden, inklusive i ett ockult klubbmöte. Vata är verkligen känslig. En anständig bomull har alltid en mängd äkta erfarenhetsområden, såsom känsligheten för att uppleva astrologiska planeten påverkan, eller känsligheten för att känna andra människors känslor, och ibland till och med andra människors sanna motiv. Om till exempel Vata och Pitta träffas, kommer Vata instinktivt att prata med skratta om ämnet som är nära den specifika Pitta-personen. Det senare var ett extremt exempel som jag känner igen i mig själv, för jag är mycket vatikan. punkt. är punkt. Det var ” Vem kan använda Vedapulse?”.

Jag Undrar

r förrådshuset.Jag kom ihåg utdrag från min ungdom när jag just började en andlig väg i mitt liv. När jag hade att göra med mer erfarna människor i branschen var jag den första som tänkte att jag ibland kommer ”som den är”? eller ”ska jag bli som den andra?”. (En av de viktigaste typerna av lärande i min lärarutbildning var modellinlärning.) Tja, åtminstone under de första åren, genomgick jag en hel del modellinlärning. Jag försökte alltid upprepa samma formel så mycket som någon mer erfaren på området.

Om någon i fältet alltid var styv och allvarlig som en staketstolpe, hade jag rätt i att försöka hindra mig från att vara en staketstolpe. Nåväl, för ett ögonblick kunde jag börja modellera till exempel Henrik Kangas, som åtminstone vid den tiden var en avslappnad, öppen, mild man. Det är svårt att ta en modell från humoristiska människor om du är distraherad och deprimerad.

Tja, med så lång körning bakåt, till och med de bestående psykiska vata av envisa och sanna män lämnades kvar. Ja humorHenriks gjutning lämnade vissa sätt för mig, men mer förhoppningsvis förhoppningsvis. Att ta människor till den sista individualiteten har bara verkligen blivit klart för mig genom astrologi. (Jag måste få en intellektuell logisk motivering för varje sak och astrologi ger dessa argument.) Mot bakgrund av min historia ovan är det förståeligt att varje uppskattning och rangordning av andra människor som använder DÅLIGA ÅTGÄRDER kommer att orsaka mig smärta. Med dåliga statistik menar jag till exempel att antalet besök en person har till Indien ELLER kursplanen och något annat är ett värdefullt kriterium. Tack för att du släppte mig igen !!!! Det var ” Vem kan använda Vedapulse?”.

Det är igen torsdag full av hopp. Skrivet 2/20/2020

Pensionen dök upp igen, så jag gick och ätit på en lite dyrare plats. Som en nådig delikatess får jag alltid ”extra” för att äta sött. Tja, enligt ayurveda är både lusten och det mer stabila tillstånd som orsakas av struphuvudet huvudsakligen vata eller någon skulle kalla vata ett problem. Läran här är visserligen tvetydig eftersom å andra sidan, enligt ayurveda, att äta upp höjer kapha och under den tiden Kapha fetnar. Det är fortfarande oklart om fetma-problemet nu mest orsakas av Vata eller kapha. Tja, alla lärare på området som jag känner först vet att fetma orsakas av kapha, och du kan bli av med det genom att ta bort kapha.

Men när dessa guruer börjar ”förhöra” närmare, upptäcker de så småningom att det finns många typer av övervikt. Det finns kaphay-övervikt och det finns också vatay-övervikt, för att inte tala om den höga typen av vikt. Därför pulsar jag alltid lite nervös när folk frågar mig om bantningshjälp. Låt oss bara gå tillbaka till NOKELA DOCTRINE för att skaka av först och sedan bara efter andra saker. Av världen för publicering av ayurvediker vågar bara Nancy Lonsdorf, en amerikansk läkare, öppet förkunna som jag gör. Det kan finnas andra “håll det enkla” människor, men jag vet inte

Skrivet i maj 2020, när koronaepidemin började lättas lite

Bara försiktigt har indianerna börjat upprepa att ”det var trots allt förutsagt.” Detta innebär detta globala corona-virusfenomen. Tja, Saturn är också förknippad med fenomen som detta inom astrologi. Men en anständig forskare frågar nu dessa indiska hjältar: vem förutspådde specifikt att denna typ av sjukdomsfenomen skulle komma ?? ja ja

Två dagar efter den föregående: Tja, det är men äntligen våren och lite efter lite byråkrater börjar ge människor rörelsefrihet igen, MEN Saturnus kan fortfarande ha många retar i bakfickan för att dela med alla människor eftersom denna Saturnes regering är 5 år gammal. De grundläggande effekterna av Saturn inkluderar förlamning, ångest, att tvingas organisera sitt liv mer återhållsamma, också tvingas fullföra oavslutat arbete som är oavslutat, som städning, lata är ofta Saturnus, cancer och flera kroniska sjukdomar, allt tar lång tid, oändlig väntan, oändlig väntan reumatism, och vad mer? listan är lång

 

Till ”cookie-policy” -sidan

Till min viktigaste vetenskapliga sidan

K Nokela och Vedanta

Ayur veda och astrologi sidan

Kontakt sidan

post skrivningar och bloggar på svenska