Vedapulse och Nokela info – bloggar

Vedapulse info >> Ayurveda >> Kontakt info

 

massage av fötter
Vedapulse och Nokela info . Kontakt form. Denna sidan innehåller också blog skrivningar av Nokela

Ayurveda konsultant Kari Nokela – Ayurvedakonsultti Kari Nokela officielt

kontakter info:

Vedapulse information

Ayurveda sidan

Min vetenskapliga sidan

facebookpage

Min Linkeln adress

Wikipedia om mig

Internationella vedapulse   https://vedapulse.com.

Tel: + 358 (0) 451240931

Besöksadress är Rypysuotie 63 E 68, 70280 Kuopio, Finland

Kontakter till oss via e-post nedan.

kari.nokela123@gmail.com

 

Kari Nokela och vedanta

Vedapulse och Nokela info : bloggar

Underbar morgon

Det har känt så bra att jag har kunnat arbeta under ett par mindre viktig reparationsarbeten på webbplatsen. Jag fick dem gjort på ett par timmar och resten av dagen är full av kosmiska möjligheter; det vill säga, det finns inget att komma överens om eller att gå före kalendern. Jag berättade för länge sedan att en indisk topp-astrolog (åtminstone för att annonsera att vara ”topp” och sälja sina tjänster över hela världen) berättade för mig att han skulle komma från den tredje dagen i november (3/11/2019) på astrologperioden ”Bill Gates”. Så han kallade den som indianerna kallade vediska namn, antagligen med sitt eget namn, ”Bill Gates.”

Avsnittet kommer att pågå i ett par månader och jag hör att mitt liv under det avsnittet kommer att likna en miljonär. När en autentisk indian ger en framtid till västern, lovar han ALLTID VÄRLDENS FANTASTISKA OCH PENGAR TILL HEMEN. Min tolkning av den åldern levde i indisk kultur tror att de gör varje västerlänningar vara endast och endast efter pengar löpare. När man ibland pratar med de indiska astrologerna och frågar ”vad kommer att hända med min andliga tillväxt under det kommande året eller så?”, Kan gurunen till och med tystna inledningsvis eftersom frågan kom så plötsligt. Det har aldrig hänt guruen att västra kunde förstå något som spirituell tillväxt, osv. Det är just nu.

Vissa är känsliga och andra inte.

Den typiska kappan är den minst känsliga. Till exempel krigshjältar är ofta kaphos när de inte kan frukta något. I vardagen är Kapha den som går från en dag till en annan utan att förändras. Om du vill bli uppmärksam på en Kapha-person med något oväntat eller nytt måste du nästan ”slå löpbandet” för att Kapha ska vakna. Således är Kapha inte alls känslig, till exempel i den så kallade. för övernaturliga saker.

Han skulle hellre laga mat hemma än åka ut på en natt ute med en spirituell klubb. Pitta är den som mest talar sig själv om att vara en krigshelt om han är inblandad i krig. Han är ofta den mest självcentrerade typen som tycker att någon annans fel alltid är skylden. Pitta kan vara känslig i den meningen att magen är diarré eller överreagerar på andras irriterande beteende. Således är pitta den mest mottagliga för kontroverser, men har inte förargelse länge.

Pitta VIL ÄR att vara känslig för övernaturliga saker också när du är involverad i den typen av outfit. Pitta när du alltid vill vara BÄST i alla avseenden, inklusive i ett ockult klubbmöte. Vata är verkligen känslig. En anständig bomull har alltid en mängd äkta erfarenhetsområden, såsom känsligheten för att uppleva astrologiska planeten påverkan, eller känsligheten för att känna andra människors känslor, och ibland till och med andra människors sanna motiv. Om till exempel Vata och Pitta träffas, kommer Vata instinktivt att prata med skratta om ämnet som är nära den specifika Pitta-personen. Det senare var ett extremt exempel som jag känner igen i mig själv, för jag är mycket vatikan. punkt. är punkt.

bloggar : Jag kom ihåg

utdrag från min ungdom när jag just började en andlig väg i mitt liv. När jag hade att göra med mer erfarna människor i branschen var jag den första som tänkte att jag ibland kommer ”som den är”? eller ”ska jag bli som den andra?”. (En av de viktigaste typerna av lärande i min lärarutbildning var modellinlärning.) Tja, åtminstone under de första åren, genomgick jag en hel del modellinlärning. Jag försökte alltid upprepa samma formel så mycket som någon mer erfaren på området. Om någon i fältet alltid var styv och allvarlig som en staketstolpe, hade jag rätt i att försöka hindra mig från att vara en staketstolpe. Nåväl, för ett ögonblick kunde jag börja modellera till exempel Henrik Kangas, som åtminstone vid den tiden var en avslappnad, öppen, mild man. Det är svårt att ta en modell från humoristiska människor om du är distraherad och deprimerad.

Tja, med så lång körning bakåt, till och med de bestående psykiska vata av envisa och sanna män lämnades kvar. Ja humorHenriks gjutning lämnade vissa sätt för mig, men mer förhoppningsvis förhoppningsvis. Att ta människor till den sista individualiteten har bara verkligen blivit klart för mig genom astrologi. (Jag måste få en intellektuell logisk motivering för varje sak och astrologi ger dessa argument.) Mot bakgrund av min historia ovan är det förståeligt att varje uppskattning och rangordning av andra människor som använder DÅLIGA ÅTGÄRDER kommer att orsaka mig smärta. Med dåliga statistik menar jag till exempel att antalet besök en person har till Indien ELLER kursplanen och något annat är ett värdefullt kriterium. Tack för att du släppte mig igen !!!!

Ayurvedas historia i korthet:

Det är en tusen år gammal doktrin om organisk holistisk vård och förebyggande av sjukdomar. Ingen vet hur länge sedan den här informationen skapades, men för 3000 år sedan registrerades den på papper (eller liknande skrivinstrument) i Indien. Det första och största bakslaget för ayurveda kom under brittisk kolonial styrelse. Brittiska värdar är grymt och systematiskt försöker förstöra all doktrin i Indien och ersätta den med sina egna medicinska doktriner av koloniala värdar. Kunskapen var i sin bästa form i några av de familjer som levt isolerat. Informationen överlämnades mestadels från pappa till son eftersom kolonister hindrade något annat informationsflöde.

Det kan sägas att även i moderna Indien är Ayurveda mycket varierande och i varierande grad. Helt få av ”klinikerna” arbetar så illa att en västerländsk turist som blir en klient blir sjuk så sjuk som när de går dit. Under de senaste åren har kvalitetscertifieringar utvecklats för att hjälpa turisten att välja bästa möjliga behandling. Maharishi Mahesh Yogi kontaktade systematiskt de indiska stammarna på 50 och 60-talet, där informationen var renast. Tillsammans utvecklade de stor kunskap, särskilt om de små förändringar som behövdes i behandlingen för att göra dem lämpliga för urban rush. Maharishi Ayurveda har varit föremål för mycket högkvalitativ vetenskaplig forskning vid högskolor. Ordet Maharishi Ayurveda själv är en slags ”kvalitetsförsegling”.

Vedapulse och Nokela info : Länkar

Till ”cookie policy” sidan

Post skrivningar och bloggar

Mer Vedapulse information och bloggar