Post skrivningar och bloggar på svenska språket

Vedapulse info >> Post skrivningar
blomman postar bloggar
Kari Nokelas postar och blogg skrivningar

Jag har inte änny skrivit svenska post skrivningar .

Till Intruktionen (Vedapulse) 

Till min vetenskapliga sidan

Mer information om mig och mina bloggar

Transcendental meditation i Sverige

ayurveda och astrologi

Kontakt sidan

Cookie policy

Bloggar för att fulla sidan

Ayurveda, proteiner, fetter / oljor och kol hydrater

Många ayurvedister börjar äta köttfri mat för snart, och samma människor verkar ofta hålla sig borta från mjölk eftersom det är “olämpligt” för dem. Denna typ av delikat resultat resulterar i proteinbrist, som kroppen försöker reparera på något sätt. Det bästa för dem skulle vara att få tillbaka mjölken i ännu större mängder (om du inte är överviktig). Kvaliteten på mjölk är problemet. Köp ekologiskt och Koka det och låt det svalna till cirka 40-55 grader. Kokning förbättrar kvaliteten mycket. Om du inte får tillräckligt med protein alls är det bättre att äta både kyckling och fisk. Karbonister behövs på många sätt. Nästan allt kol har en söt smak som är bra för lugnande Vata och pitabröd. Dessutom är många av grunderna i västerländsk näringsvetenskap för kolbruk förståliga. Men i Ayurveda finns även det raffinerade vita sockret på plats i stressiga livssituationer (vata och Pitta). Blodsockerteorier och Ayurveda, TILL MIN KUNNSKAP, är fortfarande dystra tillsammans.
Fett behövs bland annat som smörjmedel i tarmen för att förhindra förstoppning (i små mängder). Vissa ätliga oljor, såsom olivolja, är de bästa fettema. I den ayurvediska teorin om fett har jag inte beaktat detta längre. Tja, naturligtvis minskar fett snabbt den störda vatadoshaen.

Förra månadens blogginlägg:

Det är igen torsdag full av hopp. Pensionen dök upp igen, så jag gick och ätit på en lite dyrare plats. Som en nådig delikatess får jag alltid “extra” för att äta sött. Tja, enligt ayurveda är både lusten och det mer stabila tillstånd som orsakas av struphuvudet huvudsakligen vata eller någon skulle kalla vata ett problem. Läran här är visserligen tvetydig eftersom å andra sidan, enligt ayurveda, att äta upp höjer kapha och under den tiden Kapha fetnar. Det är fortfarande oklart om fetma-problemet nu mest orsakas av Vata eller kapha.

Nåväl, alla lärare på området som jag känner först vet att fetma orsakas av kapha, och du kan bli av med det genom att ta bort kapha. Men när dessa guruer börjar “förhöra” närmare, upptäcker de så småningom att det finns många typer av övervikt. Det finns kaphay-övervikt och det finns också vatay-övervikt, för att inte tala om den höga typen av vikt. Därför pulsar jag alltid lite nervös när folk frågar mig om bantningshjälp. Låt oss bara gå tillbaka till NOKELA DOCTRINE för att skaka av först och sedan bara efter andra saker. Av världen för att publicera ayurvediker vågar bara Nancy Lonsdorf, en amerikansk läkare, öppet förkunna som jag gör.

Förresten, Gandharvavedas musik är på sin topp.

Det tog mig många veckor att jag inte kom ihåg att jag spelade den, men i morse snurrade jag skivan. Hela dagen har det spelats i bakgrunden och nu börjar “förståelsen” öka. Den ökade förståelsen bland en grupp studiekompisar uppmuntras när spritflaskan redan var halvvägs. Nåväl, det samma talesättet är bättre lämpat att spela Veda 40 år senare. Witch Gandharva-skivor kan köpas i många nötter. Det finns Maharishita Garanterat och vilken typ av musik som garanteras av Guru. Allt du behöver göra är att testa vad som fungerar. Jag antar att inte alla fungerar så bra ?? kanske ?? Gandharva-musik har en speciell inverkan på känslomässigt liv, som många aromaterapoljor också utsätts för.

Angel Kitty Angel från delstaten Bangladesh

börjar nu arbeta ganska regelbundet med min marknadsföring på webbplatsen. Mannen är en otroligt begåvad säljare som jag bara saknar förmågan att göra. Om du till exempel skickar ett e-postmeddelande till en auktoritativ professor, säger jag i den finska nationella ordboken för Mechat, men Angel’s text är som en siren-låt jämfört med mig. I mitt vetenskapsprojekt är poängen att få mer ansedda inkomstlänkar. Eftersom du inte har mycket pengar för att köpa länkar, måste du be gratis och det kräver Angel’s artighet. Ja.

Min bangladeshiska assistent är nu (15.3.2020) upphetsad

när jag gav honom en lång lista med utländska ffacebook-grupper för att marknadsföra Ayurveda. Vi har också nyligen hittat några ganska bra annonser på vår webbplats. Han tittar för närvarande på hur många besökare som har klickat på annonser. För närvarande har vi tre slags besökare a) de som är intresserade av ayurveda i Kuopio-området b) alla googlers med ordet vedapulse och c) den mest värdefulla gruppen är amerikanska forskare. Dessa Yankees besöker fortfarande ett par hundra dagar idag och är mestadels “stora kaliber” människor i branschen

Hej, det var fantastiskt att “flyga” på morgonen,

när jag körde mot staden och Minna. På mirakulöst sätt verkade allt så fort jag närmade mig centrum. Det finns inga bilar på Minna Canths gata alls. Trollkarlar och svalor visade bara livstecken. Ja, är detta en postkärnkraftsbombe Kuopio, eller vad. Tja, vid bosättarens dörr kom en ung Ilone-kvinna och sa: “Håll dig borta”, bo närmare. Infödda är nu stängda på grund av viruset. VCOE VOE, ett fruktansvärt möte för en kostym är nu på staden. Till och med korridorerna på hälsocentret är så tomma att de skrikande “sjuka människorna” slutar oroa sig för samhällets pengar. Det var dåligt att säga, men jag kan inte tänka på något annat att säga när jag försöker avskräcka stämningar på varje enskild plats med rädsla för att spendera en krona.