vedapulse och holistiska hälsan – terapiar med HRV – billigtpaket

Vedapulse info

 

 vedapulse konsultation för terapiar
vedapulse HRV konsultation mäter hjartans elektriska signaler och skriver ut många slags hälso information baserad på alternativmediciniska teorier.

 

1. Förord

Hej! Jag är fysiker FK kari nokela och jag användar vedapulse produkter i Finland. (kvalificerare: bilden ovan representerar inte mig). Vedapulse mäter den elektriska EKG-funktionen i hjärtat, analyserar och skriver ut en mängd olika hälsoinformation. Det internationella företaget är i bakgrunden till Sverige fålket. Mer information om mig också via menysidan  

 hjärtan elektrisk signal
hjärtans elektriska signal hjälpar med alternativa terapiar

2 Den holistiska hälsa konsultationen

är en lugn fredlig 5-minuters handled elektrisk spänning mätning. Spänningen dirigeras genom elektroderna och kopplingsenheten till datorn. Denna spänning, som en funktion av tiden, återspeglar den elektriska aktiviteten i hjärtat (EKG). Från EKG beräknar datorn HRV Spektrum eller Heart Rate Variability spectrum, där de olika frekvensområdena motsvarar variablar av naturliga terapiar , som t.ex.ayurvediska Doshas vata, Pitta och kapha. Inklusive Graferna av kinesisk medicin, Näringsråd och energi terapi beräknas från samma signaler.  Yogainstruktör kommer att gynnas av Vedapulsen yoga asana rikt linjer. Vid beräkning av parametrarna används metoden ”hjärtfrekvens variation” ( HRV ): frekvensen för pulsen är en liten förändring under hela tiden, och denna smärre variation registreras i både tid-och frekvens nivåer. (Har du svårt att förstå? Oroa. Mätningen är lätt och begriplig i praktiken.)

2.1 Hur tillförlitliga är ayurvediska dosha mätningar

med Vedapulse jämfört med den traditionella hand puls läsning?  (I årtusenden,ayurvediska  mätningar har utförts genom att känna hand leden pulsen på fingrarna). I studier i 85% av fallen gav båda mät metoderna samma resultat. Varför inte då hundra procent? Det är mycket möjligt att den manuella mätningen är mindre exakt? Vara svårt att få klarhet utan noggrann vetenskaplig övervakning.

2.2 I Finland: citat från Katin kauneuskulman vedapulse terapi sidor:

Den Vedapulse mätaren visar det aktuella ayurvediska tillståndet för den person som mäts; Balansen i vata, Pitta och kapha, jämvikten i kroppens energi centrar, stress status för kroppen, balansen mellan de olika delarna och meridianer, och funktionen av de delar av kroppen. Baserat på mätresultaten ger programmet vägledning om livsstil, mat och kryddor för att balansera kroppens tillstånd.

Puls mätningen har varit en av de viktigaste metoderna för att diagnostisera orientalisk medicin genom tiderna. Mätningen kombinerar västerländsk teknik med orientalisk medicin.
Forskare har utvecklat en EKG-baserad medicinsk mätutrustning från asiatisk medicin och cardiography expert prof. Under ledning av Oleg Soroki. Diagnosen är gjord av puls-och hjärt kurvan mätt från båda handlederna. Mätningen motsvarar den ayurvediska pulsmätningen.

Du kommer att få instruktioner och föreläsnings resultat och instruktioner för att slå balansen.

3. Tekniska saker och frågar

3.1 Hur mycket kostar vedapulse EKG HRV kombinerad data program ? 

Vad krävs från en dator?Priset varierar mellan 1000 och 20 000 € beroende på vem du köper och vilka moduler du köper. Programvaran består av moduler eller delprogram. Varje modul är specialiserad för en specifik uppgift. Den har en egen modul för energisjuksköterskan, en egen för yogaläraren etc. etc. Till exempel kommer energisjuksköterskan med ett ganska billigt ”paket”.  Och det allmänna råd som köparen verkligen behöver är mycket; särskilt om du inte är en tekniskt orienterad person. Det är en bra idé att starta köpprocessen genom att kontakta en utländsk försäljningsorganisation. Förutom moderbolaget berömmer ett fåtal andra sina låga priser.

Programmet är en stor mjukvara som behöver mycket minne. Men den mest kritiska faktorn är grafikkortets prestanda. När du köper en dator ska du vara uppmärksam på grafikkortets kvalitet. Ja, försäljningsföretaget kommer att berätta datorns multikrav när det blir frågan.

3.2 Andra HRV baserad hälso mätning maskiner

Det finns 2 slags av HRV mätningar: a) Hjärt rhymt variationer i tid domän b) Hjärt rhytm variationer i frekvens domän. Vedapulse mätar hjärtans elektriska signaler och kalkurerar denna i frekvens domän. SO här kan man separera frekvenser och analysera härtans variationer mycker exact. Man kan till exempel finnas en exact frekvens för varje sjukdom. Alla andra hrv maskiner, som man kan köpa till exempled från Amazon , baserar på tid domän mätning, som är mycket enklare. Men i varje fall de enkla systemer är bra för t.ex. simmarna och andra idrottare. 

3.3 Kan den få en elektrisk stöt?

Under mätningen färdas elektriciteten från hjärtat genom handlederna till den elektroniska växlings enheten och, genom den, till datorn. Inte åt andra hållet. Om din dator skulle ha en dålig teknisk defekt, det kunde inte orsaka en högre batterispänning. Datorn arbetar med en spänning på 5 volt.

4.  Linkar

Post skrivningar sidan och blogs också

Ayurveda och jyotish -sidan

min vetenskapliga sidan

Till Vedapulse- och andra kontakter

Mer om Kari Nokela’s tankar och bloggar också

Ayurveda butik i Sverige

5. Nästa är en serie av prov utskrifter från behoven hos nutritionist.

När du klickar på bilden, kommer du att kunna besöka den internationella webbplatsen mer grundligt:

 närings råd givning

 ayurveda vata pitta kapha
Ayurveda dosha information för holistiska hälsan

 

kinesiska meriadiaaner
kinesiska meridianer för akupunkturist


 massage av fötter kinesisk medicin
massage zone

 

 tibet puls diagnosis
tibet-puls-diagnosis

 närings råd
närings råd givning hjälpar med at välja mat
 bio energi aura
bio energi aura

 

bio-energi-bild-av-människa
bio energi bild