Vedapulse ger hälsa information

 

Vedapulse i Finland: konsultation Ayurveda yoga

Hej! Jag är Kari nokela och säljer vedapulseprodukter i Finland. (kvalificerare: ta fotot representerar inte mig). Vedapulse mäter den elektriska EKG-funktionen i hjärtat, analyserar och skriver ut en mängd olika hälsoinformation. Det internationella företaget är i bakgrunden. Mer information om mig via menysidan ”Jag Kari Nokela + Bloggar”. Prisinformation via menyn.

Hjärt-elektrisk signal

De elektriska signalerna från hjärtat berättar mycket.

Den vedapulsekonsultation är en lugn fredlig 5-minuters handled elektrisk spänning mätning. Spänningen dirigeras genom elektroderna och kopplingsenheten till datorn. Denna spänning, som en funktion av tiden, återspeglar den elektriska aktiviteten i hjärtat (EKG). Från EKG beräknar datorn Spektrum där de olika frekvensområdena motsvarar aurvediska Doshar vata, Pitta och kapha. Inklusive Diagrammen för kinesisk medicin, yoga, kostråd och energi terapi beräknas från samma EKG.  Vid beräkning av parametrarna används metoden ”hjärtfrekvens variation” (HRV): frekvensen för pulsen är en liten förändring under hela tiden, och denna smärre variation registreras i både tid-och frekvens nivåer. (Har du svårt att förstå? Oroa. Mätningen är lätt och begriplig i praktiken.)

I Finland: citat från Katin kauneuskulman  vedapulsesida:

Den Vedapulse mätaren visar det aktuella ayurvediska tillståndet för den person som mäts; Balansen i vata, Pitta och kapha balans, jämvikten i kroppens energi centra, stress status för kroppen, balansen mellan de olika delarna och meridianer, och funktionen av de delar av kroppen. Baserat på mätresultaten ger programmet vägledning om livsstil, mat och kryddor för att balansera kroppens tillstånd.

Pulse Reading har varit en av de viktigaste metoderna för att diagnostisera orientalisk medicin genom tiderna. Mätningen kombinerar västerländsk teknik med orientalisk medicin.
Forskare har utvecklat en EKG-baserad medicinsk mätutrustning från asiatisk medicin och cardiography expert prof. Under ledning av Oleg Soroki. Diagnosen är gjord av puls-och hjärt kurvan mätt från båda handlederna. Mätningen motsvarar den ayurvediska pulsmätningen.

Du kommer att få instruktioner och föreläsnings resultat och instruktioner för att slå balansen.

Kan den få en elektrisk stöt?

Under mätningen färdas elektriciteten från hjärtat genom handlederna till den elektroniska växlings enheten och, genom den, till datorn. Inte åt andra hållet. Om din dator skulle ha en dålig teknisk defekt, det kunde inte orsaka en högre batterispänning. Datorn fungerar med en spänning på 5 volt.

Nästa är en serie provutskrifter från energi sjuksköterska behov.

När du klickar på bilden, kommer du att kunna besöka den internationella webbplatsen mer grundligt:

Chakra energi sjuksköterska Vedapulse

7 huvudsakliga Chakras

Vedapulse skriver ut energin i kroppen.

Energin Attendant fördelar från den mänskliga energifält grafen. Den visar Olika organ svaghets lägen.

Råd till restaurangen
Rekommenderas till restaurangen. Du ska äta grönt märkt på bilden.
Ayurveda Dohatolpat

         Ayurvedisk Dohatolpat 3 stycken (vata gul. Pitta röd, kapha blå). På bilden är problemet

Meridianer av kinesiska
Meridianer av kinesiska
Vedapulse zonterapi

              Foot-säng zoner för zonen terapeut.

Tibetansk puls diagnos

I forntida österländska kulturer var bestämningen av hälsostatus baserad på hjärtfunktion känd

Tillägg
Bild av program förlängningen av den extra feeden
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close