biologis-fyysinen ihmiskuva - kieltää henkiset arvot Yleinen

Negatiivisia ajatuksia – wikipedia – tasa-arvo

Vedapulse info >> negatiivisia maanantai ajatuksia
tasa-arvo vihreä liitto wikipedia
tasa-arvo vihreä liitto wikipedia wikidata

Ajatus 1: Pakit tuli – wikipedia ei taida olla minun paikka?

Negatiivisia ajatuksia : Tulipa kerrankin ”pakit”. Kerroin taannoin ”Ameriikan ihmeestä”, joka lupasi tehdä minun tiedeprojeektista profiilin itse Wikipediaan. No ”pakit” tuli aika reippaasti.   Wikipedia ei ole mikään hurmahenkisten maailmanparantajien paikka, vaan kokoelma sellaista ”tieteellistä” totuutta, joka jo on saavuttanut vakiintuneen ja kiistattoman aseman. No onhan Ayurvedakin tietty saavuttanut vakiintuneen aseman, mutta eri ”piireissä”. Avustajani Bangladeshista lupasi ”lohdutuspalkintona” tehdä minusta profiilin WikiDATAAN, joka on eräänlainen kokoelma niistä, joita Wikipedia ei hyväksy. WikiDATASTA löytyy jopa POP-tähtien kuvia, joten eiköhön sinne yksi hurmahenkinen Savolainen mahdu. Ja kun tulevaisuudessa joku tiedevirkamies lukee minun tietojani Googlesta, saattaa sana WikiDATA mennä ”läpi” WikiPEDIANA, kunhan virkamiehen aamukrapula on tarpeeksi vahva. Joo. Silleen

Ajatus 2: Vihreetkö? ja missä?

Lisää negatiivisia ajatuksia : Moi ihmiset. Vielä 5 vuotta sitten kannatin vihreää liittoa, koska LUULIN heidän ajavan henkisten ja itseään kehittävien ihmisten asiaa. Sitten alkoi facebook-toimintani laajentua ayurvedakonsultoinnin suuntaan. Facebook-kavereita alkoi tulla virtanaan. Oletin, että varmaan tulee enimmäkseen vihreistä. Mutta vielä mitä . Nyt on kasassa 5000 kaveria enkä muista sieltä ensimmäistäkään viherpiipertäjää. Sen sijaan Perussuomalaisia on melkein kolmasosa 1500. Ihme ja kumna. Nyt en kehtaa enää kertoilla PS vitsejäkään, vaikka niitä on jemmassa. Kun sitten aloin aloin avaamaan yhteyksiä eduskuntaan päin, vihreät olivat täysin torjuntakannalla, mutta kas, perussuomalaisten parikin kansanedustajaa sentään jaksoivat kuunnella minua. Mietin, että kaikki vihreät on varmaan painuneet Helsingin punavuoreen ja ovat niin kestopunaviinihumalassa, että ainoa luontoyhteys heillä on enää punavuoren räkättirastaat???? Heko heko. Tulipa lohkaistua kirjpitus

Ajatus 3: Naisten ja miesten välisestä? (no tasa-arvosta tietty ?)

Ajatuksia MIESTEN JA NAISTEN VÄLISESTÄ tasa-arvosta YLEISELLÄ TASOLLA, kun unohdetaan astrologiset eli yksilötekijät. a) Tasa-arvo on parhaimmillaan, kun mies on henkisesti hiukan kehittyneempi kuin nainen. Vertauskohtana on se, että työelämässä pomon täytyy olla hieman henkisesti kehittyneempi kuin alainen. b) Nainen on luotu prtin vartijaksi ja mies liikkujaksi. Nainen on siis luotu vaalimaan kauneutta, herkkyyttä, hyvyyttä, rakkautta ja muita myönteisiä arvoja. Mies on luotu ”likaisen työn tekijäksi”. Miehelle on siis annettu enemmän poweria eli staminaa eli no jokainen tietää nyt mitä tarkoitan. Ai joo: Vedoissa miehen sanotaan vaalivan Tamas-arvoja (tylsämielisiä) ja naisen Sattwa-arvoja eli kehitysarvoja.
Vieläköhän tulee joku nainen ja sanoo tämmöisiä ajatuksia ”sovinistisikailuksi”?? kuten kävi 60-luvulla Maharishille feministien puheissa. No PARADOKSAALISTA KYLLÄ, samaan aikaan kun nainen on hieman puhtaampi ja sisäisesti kauniimpi, voi hänen raatajamiehensä olla hiukkasen henkisesti kehittyneempi, jotta onni kukoistaisi.
Ja loppu huipennus: Naisen kannattaa eritoten KUNNIOITTAA miestään ja hänen saavutuksiaan. Liika rakastaminen voi jopa tukahduttaa miehen. Miehen puolestaan pitää RAKASTAA ennenkaikkea. Kunnioituksesta ei nainen niin kovasti hyödy.Oli muuten nämä ajatukset 100 % lainauksia muilta miehiltä. Maharishilta noin puolet ja muilta ”reppanoilta” toiset puolet.
Veedistä astrologiaa ja ihmisten arilaisuutta ihmetellen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.