Onhan koululääketiede eksaktia?

Vedapulse >> Biologis-fyysinen ihmiskuva >> Koululääketieteestä

 

 koululääketiede lääketiede

Onhan koululääketiede sentään eksaktia? Vai onko?

Tämä on tosi tarina, minkä vuoksi päähenkilö haluaa pysyä anonyyminä: Väite: koululääketiede on eksaktia ja täsmällistä?
No, herra X:llä oli korvakipu, mutta korvalääkäri ei löytänyt vikaa korvasta. Herra x meni hammaslääkärille. Hammaslääkäri paikkasi löytämänsä reiän ja sanoi korvakivun johtuneen tästä reiästä. Sanoi tämä hammaslääkäri vielä, että hammasongelmat heijastuvat usein korvakivuiksi.

Herra X:n korvakipu ei parantunut. Hän meni toiselle hammaslääkärille. Uusi hammaslääkäri löysi viallisen purennan. Sanoi, että purentaongelmat heijastuvat tavallisesti korvakivuiksi saakka. Lääkäri korjasi purennan ja sanoi herra X:n nyt parantuvan piakkoin.
Mutta herra X:n korvakipu ei hellittänyt. Hän meni kurkkutauteihin erikoistuneelle huippuspesialistille. Kurkkulääkäri löysi oitis kielen takapinnalta ongelman, joka hänen mukaansa oirehtii usein korvakipuina. Sanoi ongelman olevan tulehdus, joka paranee itsestään parissa viikossa.  Nyt Herra X odottaa ja miettiii tarvitseeko hän vielä jonkun muun spesialistin katsomaan vaivaansa? Ja tämä oli siis aivan tuore tosi tarina.

Linkki terveysblogeihini

Linkki johdantosivulle:

Linkki kapulakielisivulle

Haluatko tietää mikä on elämän tarkoitus?

Haluatko tietää ihmisen henkisestä kehityksestä?

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close