biologis-fyysinen ihmiskuva - kieltää henkiset arvot koululääketiede - täsmällisyyden vaatimus suurempi lääketiede - perustuu (vain) biologiaan.

Onhan koululääketiede eksaktia? – satiiri

Vedapulse info >> Koululääketieteestä

 

 koululääketiede kipu

Onhan koululääketiede sentään eksaktia? Vai onko?

Tämä on tosi tarina aiheenaan koululääketiede , minkä vuoksi päähenkilö haluaa pysyä anonyyminä: Väite: Koululääketiede on eksaktia ja täsmällistä?
No, herra X:llä oli korvassa kipu, mutta korvalääkäri ei löytänyt vikaa korvasta. Herra x meni hammaslääkärille. Hammaslääkäri paikkasi löytämänsä reiän ja sanoi korvakivun johtuneen tästä reiästä. Sanoi tämä hammaslääkäri vielä, että hammasongelmat heijastuvat usein korvakivuiksi.

Herra X:n korvakipu ei parantunut. Hän meni toiselle hammaslääkärille. Uusi hammaslääkäri löysi viallisen purennan. Sanoi, että purentaongelmat heijastuvat tavallisesti korvakivuiksi saakka. Lääkäri korjasi purennan ja sanoi herra X:n nyt parantuvan piakkoin.
Mutta herra X:n korvan kipu ei hellittänyt. Hän meni kurkkutauteihin erikoistuneelle huippuspesialistille. Kurkkulääkäri löysi oitis kielen takapinnalta ongelman, joka hänen mukaansa oirehtii usein korvakipuina. Sanoi ongelman olevan tulehdus, joka paranee itsestään parissa viikossa.  Nyt Herra X odottaa ja miettiii tarvitseeko hän vielä jonkun muun spesialistin katsomaan vaivaansa? Ja tämä oli siis aivan tuore tosi tarina. No onko nyt sitten Koululääketiede eksaktia ?

Linkit

Linkki terveysblogeihini

SATIIRI KAPULAKIELESTÄ – politiikan kielestä

johdantosivulle:(vedapulse)

Haluatko tietää ihmisen henkisestä kehityksestä?

Kari Nokelan blokirjoituksia

Aman poistamisohjeet

Postaukset sivulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.