Vedapulse yhdentää vaihtoehtohoidot

vaihtoehtohoidot hyötyvät Vedapulsesta

Vedapulse yhdentää vaihtoehtohoidot eli niin sanotut ”uskomushoidot” saman perusteorian piiriin. Monet huuhaana pidetyt muuttujat saavat lääketieteellisesti hyväksyttävän selityksen.

Valitettavasti Suomen lääkärikunta on kovin hidas omaksumaan uusia ajatuksia.

Minä Kari Nokela myyn Vedapulsetuotteita Suomessa.

Venäläiset avaruusfyysikot Oleg Sorokinin johdolla kutsuivat Intialaisen Ayurvedan ja kiinalaisen lääketieteen mestareita yhteistyöhön löytämään näiden oppisuuntien yhteiset juuret. (Tällä hetkellähän on vallalla käsitys, että nämä oppisuunnat ovat kaukana toisistaan vailla keskinäisiä yhdistäviä tekijöitä). Sorokin itse ei ole fyysikko, mutta apuna oli fyysikoita.

Yhteistyön tuloksena löydettiin ikivanha yhteinen teoriapohja.. Oleg Sorokin fyysikkoineen laati ohjelmiston, joka hyödyntää tätä yhteistä teoriapohjaa. Samaa teoriapohjaa voidaan laajentaa melkein koko vaihtoehtohoitojen kenttään.

Vedapulse on uskomattoman pitkän työn arvokas tulos, joka peruskokoonpanossaan mittaa sydämen ekg-signaalia ranteesta 5 minuutin ajan, analysoi, ja tulostaa akateemista ”lääkäritietoa” rinta rinnan vaihtoehtotiedon kanssa. Ayurvedan doshateoriaa on pidetty huuhaana, mutta Vedapulse laskee taajuusspektrin ekg:stä ja jakaa spektrin kolmeen osaan, jotka vastaavat doshia vata, pitta ja kapha. Näin Ayurveda arkipäiväistyy. Samoin se laskee ekg:stä huuhaana pidetyn Kiinalaisen lääketieteen meridiaanikartan ja jopa energiahoidoissa tarvittavan ihmisen energiakentän. Näin energiahoitaja voi suunnata hoitonsa optimaalisesti. Ohjelmalaajennuksia on mm. joogaajille ja ravintoneuvojille.

Keskellä Oleg Sorokin

Vedapulsen ”isä” Oleg Sorokin keskellä.

Vedapulseasia – pelkistäen:

  • Venäläisten avaruusfyysikoiden, Oleg Sorokinin, Intialaisten Ayurvedamestareiden ja kiinalaisen perinteisen lääketieteen mestareiden yhteistyön tulos.
  • Perusajatus: Sydämen sähköistä toimintaa mittaamalla saadaan melkein kaikki terveystieto ihmisestä
  • Sydämen syketaajuuden vaihtelu on keskeisin mitattava muuttuja. (HRV-tekniikka.). Taajuusspektrit.
  • Monet huuhaana pidetyt vaihtoehtohoitojen muuttujat pelkistyvät arkiseksi sydänlaskennaksi.
  • Suomalaiset luottavat enemmän laitteeseen kuin ihmiseen. Ainakin Ayurvedakonsultin suosio kasvaa selvästi, jos käyttää Vedapulsea.
  • Vedapulse on tietokoneohjelma täydennettynä elektrodeilla ja kytkentäyksiköllä.
  • Sopivin ohjelmalaajennuksin se käy erittäin monen eri vaihtoehtohoitomuodon tarpeisiin: Ayurveda, akupunktio, jooga, aromaterapia, yrttiterapia, ravintoneuvonta, energiahoito ja niin edelleen ja niin edelleen.
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close